midsommar väder..

I går var det midsommar, den första av många kommande med våran lilla grabb!
Vi hade jätte trevligt hemma hos Ante och Jessica och deras två barn,tilsammans med Markus & Anna och deras lilla Sebastian. Massor med barn och massa mys!
Lite skillnad från förra årets midsommarfirande på Öland med gänget och en massa fylla;) ...(fast detta är bättre!)

I måndag var vi på bvc och stjärnan vägde 5450g och var 57 cm lång! 1 kg på en månad!...fortsätter han så är han snart i kapp pappa:)

Idag blir det en vilo dag, jag & Wille ska nog ut och traska lite i regnet...kanske gå förbi David och gratta deras nyfödda lilla flicka!♥ Sedan ska mormor bjuda på  gratäng!
I morgon kommer moster Eve och Daniel på besök..så då blir det lte fika.

För övrigt är det bara 1 vecka kvar tills Mikaels 5 veckor långa semester börjar! UNDERBART!-längtar.


ha d gott.                                                       Mannen i mitt liv!

varma dagar!

..usch, första sommaren som jag längtar sämre väder! Det är rent ut sagt skit jobbigt att ha en liten i denna värmen.  Wilmer mår inte alls bra utav stek hetta hela dagarna och har visat sitt miss nöje för mamma och pappa varje kväll denna veckan.  Så nu har vi fått prova på att ha en grinig unge också.
I morgon lovar metreologerna kallare väder och då kanske vi kan våga oss ut på en bil tur, (har ju ingen AC i nya bilen så varma dagar får vi snällt hålla oss hemma).

Jennie kommer och besöker mig i morgon, hon med JÄTTE magen. Ska bli mysigt. Ev. kommer även Mammas kompis Linda med sin lilla flicka Alice, och pappa Björn på besök.

Min Bäbis växer och frodas, sist jag var hos BVC var den 19/5 och då vägde han 4, 5 kg och var 54 cm lång, nästa besök inträffar den 16/6 och jag misstänker att PluTTen blivit minst 1 kg tyngre och ett par cm längre. I den takten som han äter så kommer hann att bli en dunderklump inom kort=), men jag har äntligen börjat få lite paus mellan amnings tillfällerna, nu kan det, om jag har tur, gå mellan 3-3½ timma. Ända problemet är att mina jättepattar inte fixar att vänta så länge utan förvandlas till två stenhårda vattenmeloner. Menmen, jag klagar inte.

2 veckor kvar till midsommar som vi ska fira med Rapp och Jessica i deras trädgård! Underbart!

puss& kram från oss!               



RSS 2.0