söndag 23/8

godmiddag mina vänner.
Nu sitter jag på altanen ute i Redslared och bloggar lite medans lille W sover gott i sin vagn. I går hade vi kräft skiva och jag fick botat mitt onaturligt ihärdiga kräft sug! Mums, fick i mig 1 kg havskräftor helt själv, och var så klart färdig långt innan de andra. Konstaterade att det nog finns lite göteborgare kvar i mig när jag satt där och fullkommligt slafsade i mig skaldjur! Ljuvlligt!

Vi har sovit över här i natt och i morse fick Willes fina farmor♥ och farfar♥ en väl förtjänt frukost på sängen då dom dagen till ära firar 29 årig bröllops dag:) Good job! Nästa år ska vi fira!!!

I går på eftermiddagen i kvälls solen tog jag och Wilmer oss en liten rid tur medans Mikael o co var ute och letade svamp. 
mamma&wille



Nu är Mkael i väg med lastbilen för att köra lite grus, och Elisabeth är inne och lagar mat, stekt makrill, potatismos och lingon! Mums. Ibland har man det bra!Sedan ska jag kila i väg till visko och kika skor. ...imorgon börjar skolan....gaaaaaaaaaaaaah!


Kärlek



 

måndag 17/8

...ojojoj vilken helg! Helt underbar.

Efter en veckas inskolning med lille Mr. W, packade vi väskan, lämnade lilleman hos snälla farmor & farfar för att åka till öland och gå på Johan & Mariannes bröllop. Det var så himla lyckat, och jag tror att alla de andra gästerna instämmernär jag säger att det var ett helt perfekt bröllop.

På fredagen anlände de flesta gästerna till Hornsjöpensionatet på norra öland, en bit utanför Löttorp. Vi installerade oss på rummen och sedan träffades vi på kvällen för lite snack och ett par öl. Kl 14, dagen därpå var det vigsel i Högby kyrka, efteråt bjöds det på Champange med tilltugg utanför deras stuga i Byrum, därifrån åkte brudparet och alla barn häst och vagn tillbaka till pensionatet där middagen och festen skulle fortsätta. Det var bra väder, trevligt folk, god middag, fina tal, bra band, vackert brudpar och en jävla fest.
                     


Jag och Mikael fick en helg "för oss själva med två nätters sömn", (det där kunde ju ha stämt) men även om det inte var så mycket lugn och vila så hade vi en kanon helg! 

    


Innan vi lämnade underbara Öland hann vi med ett dopp i kalKbrottet utanfö stugan och en snabbis in till charkteriet för att köpa med oss lite klassisk Ölandskorv...
    
...resan hem tog ju ett antal timmar och eftersom lördagen bjöd på champange, drinkar och öppen bar så kunde vi iinte starta allt för tidigt. Vissa onämnda i sällskapet slutade  facktiskt sitt firande vid sissådär halv sju...:)

Väl hemma , nästan döende av längtan efter vårat underbara lilla barn möttes vi utav ett litet monster, som inte alls var lika ömsesidigt lycklig över att se oss utan som skrek för full hals, vred sig som en ål, rev, bet, och var alldeles galen till kl halv elva då han somnade, förmodligen av utmattning. Puh! Är det straffet för att vi slutkörda småbarns föräldrar efter ett och ett halvt år vill vara för sig själva i en ynka liten helg?!
Haha, var lite nervös i morse när han vaknade men det verkar som om min vanliga son kommit tillbaka. TUR!

..inskolningen fortskrider denna vecka också, han var väl  inte allt för positiv men det gick över fort. Imorgon ska han stanna lite längre och äta lunch på dagis sen kommer Frida & Lissie på besök.

Om en vecka börjar jag skolan, vet inte riktigt vad jagkänner ännu, känns fortfarande lite avlägset.


Nu mina vänner ska jag försöka få några timmars sömn,
PUSS&kRAM

RSS 2.0