frdagen 24/4

Åh, vilken UNDEBAR dag! Har precis fått träffa min bästa väns lilla nyfödda tös! Så underbart fin! Är så glad för eran skull!

Har spenderat dagen med min mamma, syster & son i Borås i solskenet! Vi har handlat skor, väskor & såklart en hel del rosa små mini kläder. Jättekul att äntligen få köpa lite flick kläder! Vi hann med två fika pauser också;)

I morgon blir det utgång med flickorna. Vi ska ha syster date. Jag, Ebba, Eve & Nathalie! Blir nog en hel kul kväll!

Vi hörs efter helgens bravader!
P&K

måndag 20/4

vart tog tiden vägen?

...jag vet att han bara är 1 år, men jag kan ändå inte förstå att han blivit "stor" så fort.

Undrar om jag Gosat, Pussat, Luktat, Tittat, Kramat & Njutit tillräckligt av denna lilla människa som helt plötsligt har gått ifrån att vara en pytte liten bebis till att bli en riktig Person?

 När man lever i stunden är allt så självklart men sekunden där på är det försent.

känns som att jag har stressat för mycket. Förmodligen inte, men iblan får jag lite dåligt samvete över att man inte tagit tillvara på tiden bättre. Har ju bara denna tiden. just nu.


..redan ska man börja rensa bort allt som han växt ifrån. Jag kanske är löjlig men det är en speciell känsla i magen när man viker ihop lillens kläder och läger i "för smått" lådan,... och tittar man längst ner i den lådan så ligger där en liten hög med mitt barns allra första kläder i stl 40. Jag kan inte ens minnas att han fått plats i de där mini kläderna.

Nu är mitt  Ä l s k a d e B a r n  iallafall 1år. Kalaset hade vi igår & det belv jätte bra. God tårta, fina presenter & hela familjen♥  Jag fick en cykel igår som jag ska traska iväg och hämta snart. Så roligt. Sedan i eftermiddag blir det lite fika med goda vänner på resterna ifrån gårdagen.

Nu ska jag och Wilmer äta lite sen frukost, ville inte störa honom då han sitter på golvet och leker med sin nya bondgård.

Ha en underbar dag mina vänner!


Puss&Kärlek

Wilmer 1år, Påsk & Magsjuka

...usha! Jag som värkligen hade sett fram emot denna underbara långhelg med soligt väder! Det blev pannkaka av alltihop.

Helgen började bra iallafall. I Torsdags kväll hade Mikael lite kompisar hemma så då tog jag en flaska vitt vin och flydde fältet ett par kvarter bort till min Mamma. Vi satt på hennes uteplats & hade en underbart mysig kväll. I Fredags hade vi städ dag & förberedde inför stundande kalas. På kvällen blev det lite spontan grillning på Högvalla hos fam Asplund. Spontanitet=Lyckad kväll!
Sedan på Påskafton,Wilmers födelsedag började h*lvetet! Wilmer hade fått magsjuka. Han spydde & bajsade om vartannat. Så det blev bara till att ställa in kvällens planer på Påskfest hos Robban & Cissi.
Istället fick vi göra det bästa av situationen & köra lite Grill & mys hemma på balkongen.

Idag & i Natt har plutten inte blivit bättre alls, spyr visserligen inte längre men har 40 graders feber istället.

Stackars barn. Han får aldrig vara frisk, och på sin 1 års dag me...

Kalaset blev iallafall fram flyttat till nästa söndag, samma tid. Bättre lycka nästa gång??

Hoppas er Påska vart bättre en vår!

-positiva kramar från en trött mamma:)-

fredagen3/4-04

....VÅR!!!

..vem kunde tro att några plusgrader & lite solsken kunde få en att må så himla bra? Våren gör mig fullkomligt lycklig, nästan lite fjärilar i magen. U n d e r b a r t !

Igår var jag & Wilmer och hälsade på hos Cissi & Oskar. Vi satt på deras härliga altan i solen och tog en fika medans våra väluppfostrade barn sov lite middag.
Tog lite fina bilder när tillfälle gavs under dagen:)

På eftermiddagen kom Frida & grodan på besök, vi gjorde käka lite lunch & för att förhöja sommarkänslan ytterligare en grad blev det pastasallad! Mums.
Idag blir det lugnt. Väntar fortfarande på att solen ska tränga igenom den tunga dimman som ligger över Svenljunga sedan blir det nog en liten promenad. I morgon ska Mikael iväg och bygga om våran flotte till en mer barnvänligare variant så om de hinner ärdigt blir det grill i revesjö på söndag!











. u n d e r b a r a  s m å .



RSS 2.0