söndagen 28/6

..ibland är det riktigt segt att hålla bloggandet igång, framför allt nu när det är sommar & underbart att sitta ute alla dygnets vakna timmar!
I Fredags gick Mikael på semester, nu har vi fem veckor framför oss att bara vara familj! Vi har ändå lite inplanerat, på tisdag åker vi till Strömstad för att hälsa på familjen Bränmar/Forsman,  i mitten på Juli åker vi till Lysekil för fyra nätters campande med Cissi Oskar & Robert, sedan veckan därpå åker vi till Uppsala för att hälsa på Mikaels Morbror med familj! Annars kommer nog sommaren att erbjuda en hel del dagsturer till kusten & Sjöarna i närheten. Vi har facktiskt precis kommit hem ifrån Holsljunga där vi har vart & myst hela förmiddagen, Wilmer är inte klok, springer rakt ut i det iskalla vattnet utan en tanke på mig eller Mikael....hmm, Den ungen får vi hålla koll på i sommar:)

Var ju ett tag sedan jag skrev men för ett par veckor sedan var tessan & Leia här på besök, stannade 3 nätter. Såklar var ju vädret halv bra men vi hade super mysig ändå! Vi hann med Djurparken, shopping, tandläkarbesök, fika & massa annat!

Midsommar var också kanon, var med hela familjen i Redslared på dagen & åt sill. Kvällen tillbringade vi vid sjön hos Frida Alicia & Andreas med Evelina, Daniel, Jonas Katrin& Casper:) Härligt med massa barn!

I morgon bär det av in till Borås för att inhandla lite sommar nödvändigt till Mig & Wille.

Nu sover lillen så jag ska vara en riktig tant & ta med mig mitt kaffe ut på balkongen för att lösa lite korsord.
Sommaren är Underbar!


Puss&Kram


onsdag 10/6

..har precis kommit hem ifrån 15 års kalas! God mat, och hela familjen samlad, & det lyckliga födelsedagsbarnet fick en splitans ny EU-moppe!-Underbart!

Nu sitter mina vackra älsklingar i soffan, Wilmer däckade direkt efter vällingen & Mikael passar på att titta lite tråkig Discovery tv när jag sitter vid datorn. Annars har veckan vart lugn, görasketatråkigt väder, bara regn & grått. Wilmer håller på att få fyra nya tänder, så han är lagom gnällig alla sina vakna timmar.

Men jag kan även berätta en rolig nyhet, Wilmer har börjat att gå!! Detta är andra dagen & det blir bara mer & mer. Han är så söt, lillen, när han lite lagom vingligt med armarna i vädret & med världens busigaste leende stapplar fram.
Sakta men säkert.

Nästa veckakommer Tessan & Leia på besök, om allt går enligt planerna!
Då vill vi ha värme, sol & SOMMAR!


så här varmt var det för ett par veckor sedan! Härligt!!!

k ä R L e K


Alicia






Alltid lika kul när ni hälsar på!

K ä r l e k


RSS 2.0