TotalKrasch!

hemsk ledsen över mitt kassa bloggande. Anledningen är att dagen innan julafton DOG våran dator, attsingen. Tur i oturen var iallafall att jag har haft en smbo på heltid under hela jul & nyårs ledigheten utan några måsten vid datan!-hel gött!
Förra veckan fick vi tillbaka datorn, alla program var borta så de skulle min händige och tekniska pojkvän ladda hem och fixa, 2 minuter levde den, 2 MINUTER! nu är vi tillbaka på steg 1, -totalKrasch!

Därför sitter jag nu hemma hos mina snälla svärföräldrar och sammanfattar jul, nyår och allt därefter.

Julafton i år var helt underbar! Luugnt & skönt med nära & kära. Wilmer fick som förväntat en hel hög med presenter!
Nyårsafton var lika trevlig den, Evelina och Daniel var hemma hos oss på tre rättersmiddag. Wilmer somnade kl halv åtta, vi spelade spel, drack vin och hade trevligt. När champangen var öppnad och kl var kvart i tolv vaknade en liten solstråle en trappa upp. Haha, så på tolvslaget när övriga gäster var ute och drack skumpa och tittade på fyverkerier satt lilla jag på vardagsrumsgolvet och lekte med klossar med mrW.♥

På trettonafton var jag ute på party med alla nyblivna mammor ifrån svenljunga. Riktigt kul, fast jag fick nog för ett bra tag framöver!

Lillasyster Ebba har fyllt år också, 19 år nu minsann. Maskerad fest firaade hon med på parkgården med hundra gäster. Jätte roligt.

Nu är det tillbaka till vardagen igen...

På fredag ska vi upp till simhallen och bada med familjen Jimsten/Asplund. På lördag fyller Mikael år, så kl tre ska vi ha lite kalas, sedan på kvällen ska han ut på lite öl & poker kväll med grabbarna.

Helgen därpå ska vi ner till Göteborg på e1 års kalas hos prinsessan Leia. Var och handlade presenter till henne igår, Gah, blir ju helt sjuk av alla dessa fina flick kläder! 

....jaha, lite uppdatering. Nu vet ni iallafall varför jag inte skriver på ett tag.


                                        

                          wilmer&Wersal               Mamma&Wille på julafton            GotteGris♥                 




Puss&Kärlek                                    



RSS 2.0