fredagen 4/3

Fredag kväll, klockan är nio...efter en god middag, lite chips och tv tittande sover nu alla i familjen utom jag. Men är mer en redo för att inta sängen!
Dagarna rullar på i sin vanliga takt och helt plötsligt är lilla Hilma fem månader. Efter tre skrikiga kolikmånader förvandlades hon till världens snällaste lilla bebis. Hon är nöjd nästan jämnt, ler, sover, äter, bajsar....sover hela nätterna i sin säng (peppar, peppar...) och är ett riktigt mönster barn! Tack gode gud!
Wilmers trots går fortfarande lite upp och ner men just nu är han inne i en helt underbar period han med. Att en sån liten unge kan vara så smart och stor i sinnet är helt otroligt, han slänger sig med sånna roliga ord och uttryck här hemma så att vi flera gånger om dagen ligger dubbelvikta av skratt... I morse när min mamma skulle ta på honom halduken fipplade hon lite och fick inte till det direkt, då säger Wille på bredaste göteborgskan till henne: "Hörrö du PelleJöns, vad gör du?" haha, han är så lillgammal bland. Världens skönaste unge!

Idag har vi vart ute och turat lite på dagen, blev en sväng till Dalsjöfors som visade sig ha riktiga små guldkorn gömda bland industrier och slakteri. Åt godaste semlan någonsin på Sandells bageri och köpte present till Wilmer & Ebba i butiken "Le & Landa" som hade allt i indrednings-, leksaks-, kläd- och smyckesväg! Allt var superfint och hade jag inte haft två sovande barn i bilen utanför hade jag utan problem fördrivit några timmar därinne! Får bli ett besök till SNARAST utan kidsen:)





Förra veckan åkte jag och barnen till Leo´s lekland med både mormor & farmor! Wilmer var överlycklig, stora ytor, bollhav, cykelbana, rutschkanor, studsmattor och klätterbanor är himmelriket för treåringar med myror i brallan och spring i benen!

Nu ska jag göra resten av familjen sällskap på andra våning!


Kärlek Josefin


RSS 2.0