söndagen 23/10

Här händer det grejer...

Har precis avslutat första kursen (Barn, Natur & Teknik) efter mammaledigheten och klarat mig även denna gång utan några rödmarkerade "UNDERKÄND" i registret!..puh!
Har trots allt vart en del snurr i mitt lilla huvud den senaste tiden med bankmöten, budgivningar, budjetkalkyler, mäklare, säljare som tillslut resulterade i ett Husköp! Tjollahopp den 6/12 flyttar familjen Lindblad/Johansson in i våran 1 plans villa:) Wilmer berättar för alla vi möter att han snart ska flytta till ett nytt hus med badkar och eld:)

 Färstår att badkaret är det han längtar efter mest då det börjar bli lite trångt för honom och lillasyster i badbaljan!

Så nu ska vi BARA måla alla tak, tapetsera, flytta, flyttstäda OCH fixa inför ett julfirande hemma hos oss! Och under min fritid ska jag försöka ta mig igenom denna mastodont kurs som vi är mitt inne i nu och ska hålla på med fram tills Januari. Sysslolös? njae...

Idag har jag och Wilmer haft lite mamma-son mys, vart på bio och tittat på Nalle Puh filmen! Älskar den ungen så jag blir tokig! Ikväll har vi bakat scones som vi bjöd farmor, farfar & David på till kvällsmat.

Nu ligger mina små lusloppor Ny b a d a d e & N e r b ä d d a d e i sina sängar och sover gott, imorgon är det vardag igen med allt vad det innebär.



RSS 2.0