s ö n d a g 31/8

..idag är min man dålig!, och tro det eller ej så beror det inte på bakfylla utan på den ihärdiga förkylning som min familj lider utav. Stackare, det är lite jobbigare att vara sjuk sedan man blev föräldrer (tror att d flesta med barn håller med)!

Så för att han skulle få vila åkte jag och Wilmer till mina svärföräldrar och hälsade på. Tittade på den finFina dop klänningen och åt Elisabeths goda köttfärsås med spagetti!

Nu har vi precis kommit hem igen, wilmer ligger på soffan och jag har röjt upp lite här hemma. När han vaknar ska vi gå en sväng med vagnen och köpa lite lugnande till hans mage..har hört att messmör i gröten ska vara bra?!

Lägger in en bild från frukosten i morses, haha wille har kommit på att man inte behöver ligga ner i babysittern..
s å s ö t m i n l i l l a ä l s k l i n g



-om ni undrar så har han lånat mina strumpor! lite stora??

L ö r d a g 30/8

...ojoj, vilken lugn dag. Texas hade inte så mycket att erbjuda nyblivna föräldrar. Så vi slog sällskap med våra vänner Linda, Tosse och phille, och grillade lite gott på balkongen istället.
Nu har Wilmer precis ätit sin gröt och lagt en gooo BajBlöja, (som pappa fick ta hand om!) och nu ska han få litte tutte..
Vi "vuxna" ska slå oss till ro i soffan och kika på den nya Mumien filmen.

Hoppas att ni haft en bra Lördag kväll..

..och MammaMormor, passa på att sup, för nästa år är du barnvakt!-haha**





f r e d a g e n 29/8

...haha, ÄÄÄntligen har frida fixat till min blogg. Jätte fint! -tackartackar!

Idag har jag och wille vart ute på långpromenix strax efter frukost. Josefina och hennes lille son Isak följde med, så vi gick och hälsade på våra gamla jobbarkompisar på Torsgårdensförskola! (där vi båda arbetade innan vi fick barn).

Sedan blev det god lunch på Evas café-som vanligt- , och ikväll har vi bara vart hemma och haft en lugn tv kväll. Vi har börjat våra "nya" liv idag. Så vi åt en nyttig grönsakssoppa..riktigt gott facktiskt.

I morgon är det Texas, lite lugnare än tidigare år, men det ska bli skoj.

Nästa vecka på agendan:
  • Måndag-föräldragrupp & klippning
  • Tisdag-kyrkis?!
  • onsdag ev. till stan
  • Torsdag Friskis&Svettis
  • Fredag till Lördag är Mikael iväg på firmafest.
  • Söndag-Liseberg!
ojoj...

Nu ska jag smyga en trappa upp och krypa ner jämte min sovande MysBäbis♥


T o r s d a g e n 28/8

Idag: Första föräldraträffen för mammorna till bäbisar födda April-Juli-08. Det var trevligt, men inte som förväntat. Vi pratade mest om förlossningar och amning. Det var inte direkt en "öppen grupp" och de flesta mammorna hade redan sina vänner i gruppen och var ganska ointresserade av oss andra.-tur jag hade Linda! Men jag ska försöka gå på träffarna iallafall, är kul att ha något att göra på veckorna. Nästa vecka ska jag nog testa "kyrkis" också..

Efter mammagruppen bar det av hem till mammsen, där vi käkade lite omelett för att sedan gå en sväng och som avslut ta en kopp kaffe på Eva´s café. -lika trevligt som vanligt!

I morgon är det fredag, då blir det nog bara lite hemma mys, ska ev. till Kinna och köpa tyg till skötväskan som Jessica ska sy åt mig!

NU, mina vänner är det hög tid för en trött småbarns mamma att krypa till kojs!
-GodNatt!

MitT vacKRa baRn

ny vecka nya krafter?

Måndag, igen...och nu börjar min  h e m s k a  förkylning äntligen att lägga sig! Har vart dålig i en vecka nu. Wilmer är fortfarande lite "snörvlig" men också han betydligt mycket bättre. Däremot har Mikael nu lyckats få detta underbara som vi just blivit av med, han har vart hemma ifrån jobbet idag med feber och av läkaren bedömt som bihåleinflammation , så han käkar penicilin på heltid just nu:/

Underbart väder idag med, så jag och Wille har vart ute och kört hans vrålÅk till vagn en sväng i solskenet. -finns inget underbarare! (eller mer underbart?!) hoppas att sommaren håller i sig ett litet tag till..men jag ska ändå erkänna att jag ser fram emot lite ruggiga höst dagar också..!

Wilmer har ju hunnit bli lite mer en 4 månader och har därför äntligen börjat få smaka på lite annan mat en den som rinner ur mina hängpattar. Innan i veckan har han fått smaka ett par teskedar med morot och potatis mos men jag kan väl säga att han inte direkt blev frälst utan denna smaklösa gegga. Men ikväll fick han lite bäbisGröt, å jäklar va han åt! Hade han fått som han ville hade han käkat upp alltihop, men de vågade inte mamman, vill ju inte ha en unge med magknip halva natten!

I morgon blir det en lugn fag, och på kvällen ska jag Å Wille iväg på klädparty! s h o p p i n g   s h o p p i n g!

Nu ska jag bära upp min sovande unge till hans säng, sedan ska vi NaNa!
puss&Godnatt


-mina grabbar softar i soffan-

s ö n d a g 24/8

Helgen har vart sådär, om jag ska vara ärlig. Både jag och wilmer har vart JÄTTE förkylda men feber, halsont och nästäppa. Så det har inte hänt så m mkt här. I fredags grillade vi lite korv, i Lördags blev det taco kväll hemma med familjen och idag har vi vart ute och hälsat på WilmeRs farmor och farfar-trevligt trevligt!. Idag har det iallafall vart väldigt fint väder så det var skönt att komma utanför lägenheten lite:)

Jag hoppas att Vi blir friska snart för i veckan ska vi på klädparty hos Ante & Jessica, föräldraträff och sedan till helgen är det Texas afton i Svenljunga.

..tycker så synd om min lilla plutt, är inte kul när så små är sjuka!

ikväll ska vi bara slappaa och kika lite tv!,..just nu sitter Wilmer och snackar förfullt med sin pappa!-så S Ö T!♥

m i n a  f a v o r i t e r



...

När man är mammaledig och bara hemma så går dagarna utan att man knappt hinner märka det.
Själv är jag förkyld, med rinnig näsa oh halsont, Wille är också lite hostig men vi är dock på bättringsvägen!
Idag kommer Tintin & NeMo på besök, hon är ju nyutbildad nagelteknolog så hon ska fixa till mina och mammas naglar!
-härligt med lite vardags glamour! Det kan jag behöva!

ha en underbar dag!


ny Vagn♥

..är  l ö j l i g t  lycklig över att ha fått inhandla en ny jätte fin vagn till min prins!♥ 
Det blev en Herqules Raptor 3 spin, en trehjulig mörkblå/ljusblå kombi vagn!
Tredje gången gilt?! ne, men allvarligt talat så är jag egentligen inte en "sån" som köper nya vagnar hela tiden utan jag har helt enkelt haft otur! vagn nr1 gick sönder, vagn nr2 är alldeles för tung för att bäras upp och ner fr trappan och vagn nr 3 är helt perfekt-tror jag:)

Tog en tripp till Borås idag med mammamormor, & Wille. Köpte vagnen på annons (helt ny, använd sedan februari, ny pris 5000kr och jag köpte den för 2200!), sedan tog vi lite picknick i solen på Hässleholmens 4H gård och tittade lite på djuren och på hästhoppning! Mysigt värre.

I eftermiddags kom Marianne och Bianca från GBG på besök, vi tog en promenad och en fika, sedan lagade vi god middag tillsammans hemma hos oss!

Nu sover wilmer middag lr nåt? får nog väcka han sanrt, annars blir det nog en sen kväll!

Här är lite bilder från våran underbara dag  i augusti solen!
   
 
Puss&kräm

♥ ...


♥ ♥ ♥

Tänk va tiden går! Min Underbara lilla bäbis är redan 4 månader. Insåg idag hur stor han har blivit, kan inte sitta i fåtöljen och amma längre, WilmerPrins är för lång... :)
Han sitter helt själv i soffan nu, om han har lite stöd på sidorna, jätte duktig.
Och snart är det dags för Dop. Den 14/9 är det planerat. Har massor att fixa med , men det ska jag nog hinna med. Annars på agendan, BVC besök, klippning, klädparty, UppsalaKusiner kommer på besök, Texas-dagen, Lisebergsbesök och tills sist.Dopet!
Som ni ser så förutom att ta hand om mitt underbara lilla barn 24 timmar om dygnet så är jag inte direkt sysslolös.?!

-m i t t l i l l a h j ä r t a-





Kan maN äLsKa så häR mycKet?



jag&wille igen

I dag började Mikael jobba igen efter en fem veckor lång semester..så nu är det bara jag & wille igen.

Regnet öser ner och har gjort det hela dagen, men det gör inget. Känns nästan lite mysigt att bara få vara inne och gosa med snutten och titta på film! Just nu sover han så jag tänkte bara skriva lite kort, sedan ska jag krypa ner jämte honom och vila lite jag me;)

Helgen har vart lugn. Mikael, Tosse & Koffe har vart å fiskat både lördag och söndag kväll, så jag och Linda har vart här hemma me dom små och försökt underhålla dom så gott de går.
I Lördags f.m ös regnade det så då passade vi på att ta en snabb tripp till Ullared, MY GOD! Har aldrig sett så mkt folk förr, helt sjukt! Men jag fick iallafall handlat lite kläder till Wilmer och det var verkligen välbehövt, han har växt ur nästan alla sina gamla kläder.
I veckan har jag lite funderingar på att åka ner till GBG och bo i Lägenheten några dagar, träffa Tessan & Leia lite...men jag får se vad jag orkar...

näpp, nu är det sov tajm.


-tjipp♥

Nyss hemkommen..

...Vad Underbart Det Är Med Sommarens Alla Grillkvällar!

För ett par minuter sedan kom vi hem tassandes i från Linda och Tosse.  Har haft en mysig kväll hos våra vänner med god mat och lite film tittandes, lill Killarna skötte sig utmärk genom att somna lagom så att mammorna fick äta i lugn och ro
-g i l l a r  v i !

Dagen har jag tillbringat på stranden med M, Wilmer, min mamma, M:s mamma och M:s lillebror.  Detta var andra dagen på stranden i år och det var helt underbart! Två dopp, en fika och en himla massa sol lapande hanns med...känns skönt att min hudton börjar lämna det gråa och gå över till det bruna..

I morgon spår meteorologerna regn och kyla så då kanske vi passar på att ta oss en tur i lilla bilen.
...nu ska jag gå en trappa upp och ge mitt lilla hjärta♥ lite tutte:)

Sov gott alla natt ugglor!


min lilla Älskling en timma gammal!


skärpning!!

är så trött på att se alla dessa karlar med strumpor i sandalerna! Varje sommar.! Lär dom sig aldrig?

semester slut.

Nu börjar semestern gå mot sitt slut. Käns helt fruktansvärt jobbigt att M ska börja jobba på måndag...men vi klarar väl oss. Nu har jag ju lite fler mammor att umgås med! Linda med sin Philip, Jennie med sin Nemo, och Tessan med lilla Leia!

Veckan som gått har vart jätte trevlig. Förra helgen kbvar Jennie och Nemo här och hälsade på, i Tisdags var M ute och fiskade medans jag , Wilmer och min svärmor Elisabeth passade på att ta en tur till IKEA. I Onsdags kom Evelina och daniel på besök, så vi grillade och ha de trevligt och dom sov över tills i torsdags då vi tog en utflykt till Älvsereds shoppingcenter..
och HÖR & HÄPNA, i går eftermiddag fick jag TVÅ TIMMAR barnfri tid, då M var själv med Wilmer. Så jag packade ner en stor kanna kaffe, en bra bok och en filt sedan åkte jag till Revesjö och la mig! Känndes helt undebart att få rensa skallen lite=) På kv'ällen grillade vi lite lax som vi åt med kokt färsk potatis och en kall romsås! Så smaskigt!

Kall romsås

1 fin hackad rödlök
1 knippe dill (som också hackas)
2 burkar röd stenbits rom
5 dl Gräddfil
Lite salt

I dag ska nog jag och hela min lilla familj försöka oss på ett strand besök och sedan ikväll blir det nog en tur med våran Flotte!

Ha en Underbar dag!

Kärlek♥


RSS 2.0