...**....

jag vet att du läser farfar!



på begäran av Drotz:)

Lite bilder från Wilmers rum!







torsdag27/11

..julklappar!

snart klar med Klapparna till alla mina Nära&Kära!-Underbart.

Igår var jag i Sexdrega & fikade med min väninna Frida, fick VärldensBästaÖverraskning!!!
Frida & Andreas ska få en liten Bäbis i April-09!!!

♥♥
Ska bli så fruktansvärt Roligt!!!


Stort Grattis från oss!
Wilmer Mikael & Josefin


tisdag25/11

...sömn brist!

I Söndags hade vi en riktig mys dag! På förmiddagen kom Wilmers Farmor & Farfar på besök, sedan gick vi ut på en härlig promenad i snövädret, riktigt kallt med jätte skönt. På eftermiddagen blev vi upp bjudna på kaffe till Cissi, Oskar & Robert. Vi blev kvar där till halv fem ungefär, sedan gick vi hem & lagade korvstroganoff & ris!..

På kvällen bestämmde vi oss för att flytta in Wilmer säng till hans rum, bara för att testa om det gick vägen, dessutom hade vi fått för oss att byta ut hans vanliga majsvälling mot havrevälling! Dessa experiment slutade i att mitt lilla hjärtagryn var vaken mellan 02.00 & 06.00! Han var inte bara vaken, utan han gallskrek också! Så vi spenderade natten i soffan, framför tv:n med kuddar & täcken.

Så hela dagen igår laddade jag för en helvetes natt till, MEN tro det eller ej, lill Killen sov som en stock i sin säng, i sitt rum, tills kl 6 i morse!

Haha, dom är bra luriga dom små!

Så idag har jag vart en utvilad & glad mamma & nu har vi precis kommit hem i från Kyrkis, Wilmer sover ute i sin vagn så jag ska förbereda lite lunch till oss.



p&k




l ör d a g e n 22/11

MysPys med vännerna!

Åh, har haft en suuper trevlig dag idag! Wilmer vaknade vid halv åtta, så då gjorde vi oss i ordning & käkade lite frukost. Mikael skulle få sovmorgon så vi tog bilen och åkte ut en sväng till mina svärföräldrar.
Vid ett tiden kom "tant Eve & Farbror Daniel" på besök, så då fikade vi lite med mumsiga bullar & lite kaffe. Lite senare på kvällen blev det god middag, kyckling rullader, med rotfrukter i ugn, tzatziki & ett gott rött vin! Efter middagen spelade vi lite spel & sedan avslutades kvällen med mys i soffan och en film.

Nu har dom precis lämnat  oss & åkt hem. Wilmer sover & jag & Mikael ska alldeles strax göra honom sällskap♥

I morgon är det min tur att få sovmorgon!-GÖTT!!!!! Sedan blir det nog en härlig lång promenad i kylan.



Ha det underbart!
xoxo

m i t t a l l d e l e s e g n a l i l l a b a r n !

Tog lite fina bilder på Wilmer!






..satt detta lilla mirakel på en stjärna & bara väntade på att få komma till mig?..

T o r s d a g 20/11

..bäbisKaos:)

I dag har jag haft BabyDate hemma hos mig! Vid 11 tiden kom Nemo & Jennie. Vi tog en kopp Kaffe sedan pilade vi i väg till Pampolina för att handla en liten present till lille John.

Så vid ett tiden kom Mara, Christoffer & John, HerreGud va liten han var..endast 1,5vecka gammal, 49cm lång och 3200g "tung"!..kan inte fatta att Wilmer var ännu mindre för 7 månader sedan. Tänk va tiden går!

Känner mig iallafall helt slut,   så nu ska jag vandra i väg till min mamma & ta en god kopp kaffe med henna,.. själv! Mikael & Wille skall vara hemma och laga falukorv med mos.


John Wilmer & Nemo
Puss & kram mina vänner!

K ä r l e k

Ä l s k a r  e r  s å  a t t  h j ä r t a t  v ä r k e r !





tisdag 18/11

mysdag med Wille♥

Idag känner jag inte för att gå utanför dörren, ni vet när man vaknar på morgonen, det är mörkt & halv storm ute, man tänder lite ljus och äter en lång god "riktig" frukost med sin lilla son. En sån dag har jag idag.

Baby massagen i går blev en total flopp! Wilmer var inte upplagd för att bli väckt ur sin eftermiddags tupplur för att bli avklädd, placerad på golvet & insmord i olja!...med andra ord, han gall skrek hela tiden. Men efter massagen var över bjöd Josefina på hembakad kladdkaka, grädde & Kaffe!   S Å  M U M S I G T ! ..så det var inte total waist of time;)

Kl halv tre idag får jag besök utav Mor, Svärmor & Emelie, mitt hem ska förvandlas till en frisörsalong:).
Emelie, som snart tar studenten från frisörlinjen ska klippa min svärmor & sedan ska damerna slingas utav mig!

Nu ska jag fortsätta plocka i ordning lite här hemma!


wilmer på promenaden igår!


K ä r l e k





lördag 15/11

Längtar efter lite solsken!!! Är det för mycket begärt när man är mamma ledig & promenad sugen??!

I veckan åkte jag en snabbis till Ullared för att inhandla lite dop presenter, julklappar & annat småttÅgott:) Wilmer fick stanna hemma med MorMor.  Det hade gått jätte bra, & det var väldigt skönt att åka ner till Ullared helt själv. Åkte vid 10 och var hemma vid 13.30. -S n a b b a  r y c k !

I går fick vi fin besök ifrån den UNDERBARA staden Göteborg! Sara & Rosmarie, nära vänner till familjen, kom på lite taco & vin kväll. Mycket trevligt. Dom sov över till idag, så nu på f.m har vi ätit en god frukost och gott en liten runda!-härliga tider.

Wilmer ligger just nu ute i sin vagn och sover, men när han vaknar blir det lite lunch, sedan ska vi upp till simhallen och titta på innebandy.
I morgon på förmiddagen ska vi upp & bada lite med Wille, sedan bär det av till Gnosjö på lille Nemos dop! Där ska jag även få träffa min väninna Maria Kruslock som för ett par dagar sedan blev mamma till en liten son,John, Stort Grattis till er alla tre ♥

PÅ måndag ska jag på baby massage med mamma gruppen, annars blir det en lugn vecka. Sedan sista helgen i denna månaden kommer Tessan & Leia på besök, ska bli riktigt mysigt! På Söndagen ska vi ha klädparty här, me&i, så då ska vi fika på lite Glögg & pepparkakor. Är ju första advent & JUlmarknad!

Nu ska jag umgås lite med la familia, hör att Lillis börjar vakna!

Nemo&Wilmer

Puss&Kräm

f r e d a g 7/11

...de sista veckorna har jag vart som en riktig zombie. Känns aldrig som att jag vaknar riktigt. Jag fattar inte vad det boror på, Wilmer sover ju hela nätterna så honom kan jag inte skylla på:) Är väl mörkret...

I Söndags fick hjärtat sin första sylvassa lilla huggtand:) Så han var mindre trevlig i Lördags när vi hade fin främmat av Jessika, Ante & Sigrid...ha ha, jag upprepade några gånger under kvällen...-Jag lovar! Han är jätte snäll i vanliga fall.
Jaja, jag antar att allas små Änglar får förvandlas till små demoner när alla tänderna ska komma upp.

I kväll ska vi på 52 års kalas till älskade lilla "farmor"...& ryktet säger att det kommer att bjudas på något riktigt smarrigt. I morgon bär det av till Kungsbacka å middag hos Cia & Peter. Trevligt med lite helg evenemang=)

Just nu ligger ♥:at nerbäddad i sin vagn, på balkongen och sover middag! Så den slöa mamman ska passa på att slänga i sig något att äta.

Ha en underbar helg!


Puss från Wille & mej!

måndag3/11

...väääärldens längsta dag, -har vart idag! I förmiddags hade jag planer på att ta med Wilmer upp till simhallen, men den visade sig vara uthyrd fram tills kl 16! Så hela dagen har i princip gått ut på att vänta...tills nu, klockan är halv fem & jag har noll lust för att bada längre! I stället ska jag packa ner min GOSING i filtar & overaller pch gå ut oå en skön promenad.

I kväll blir det spagetti&Köttfärssås-min favorit♥



hoppas ni haft roliger än mig:)

haD

RSS 2.0