måndag15/12

1 vecka kvar innan dopparedagen!

Vart tog detta året vägen? förra julen satt jag med min tjocka mage och drömde om hur fantastiskt det skulle bli när lillen ploppa ut!... Sedan när han var här skojade vi & sa att , tänk nästa jul, då har vi en 8 månaders bäbis som kryper omkring.

Nu är vi där....

Tredje advent har & Lucia har passerat, facktiskt lite julstämmning med minusgrader & nån decimeter snö! -men den försvann ju lika fort som den kom. Idag är det riktigt ljummet ute, all snö borta & grått, grått, grått!
I fredags kväll var vi iallafall ute på fredag natta här i Svenljunga, Lucia tåg, julmarknad & tomte!, & på dagen var vi uppe hos cissi & Oskar på lite pulkaåkning!


mamma&Wilmer åker pulka!

Wilmer♥Tomten

För att få till det lite, har lilla mamman gjort sig till & bakat lussekatter!!! Hälften med & hälften utan saffran! Känner mig riktigt duktig!

Pluttis har åkt på en riktig mastodont förkylning! Stackarn är febrig snorig & hänging, fast vääldigt godmodig och skrattar ändå:) Världens godaste unge. I dag när jag frågade efter en puss fick jag en riktig tungkyss, haha* Underbart!

Veckan blir lugn, onsdag & torsdag blir det träning på kvällen, fredag åker jag nog ner till GbG för en visit i haga & Liseberg. På lördag fyller Wilmers farfar år så då ska det kalasas.

Nu ska jag hänga upp min sista maskin tvätt för idag, sedan blir det sängen.

Puss&Godnatt



torsdag 4/12

shopping dag!

Idag har vart en lååång, fast trevlig dag. Åkte in till stan med cissi & oskar vid tio tiden, var inte hemma förens halv fyra. Men vi hann med en himla massa affärer & fika pauser :)
Efter det åkte vi raka vägen hem tll mamma, drack en kopp kaffe, sedan kom Wilmer morfar på besök. Vi ska passa hans hund medans den fulingen drar i väg til Thiland i 1 månad!!

-fick lite nya tapeter till sovrumet också, så det får bli helgens projekt!

I kväll har jag vart i väg & tränat lite, powerball, det var Sjukt Jobbigt för mina stackars armar men det känns väldigt skönt nu efteråt. Måste sporra mig själv att fortsätta.

Nu ska jag ta en lång skön dusch, sedan blir det sängen.

Puss&godnatt

onsdag 3/12

Mysigaste helgen!

I helgen fick vi besök utav min barndomsvän Therese & hennes lilla Leia (10 mån). Har vart super mysigt att ha er här!
I lördags tog vi det bara lugnt, käkade lite god mat & sedan när alla snälla barn somnat kröp vi upp i soffan med lite vin och tittade på film.
I Söndags var det klädparty här hemma hos mig, vi var 9 tjejer här som schoppade loss, jag inhandlade ett par finfina jeans till wilmer (& det var en liten liten fågel som viskade att wille ska få en riktigt MonsterFin julklapp av sin mormor!). Vi hade lite advents fika också med glögg & pepparkakor, riktigt mysigt facktiskt.

Under tiden var Mikael & Wilmer uppe i simhallen & badade tillsamans med två andra pappor +barn.

Sedan på eftermiddagen var det Julmarknad här i Svenljunga som vi givetvis var tvungna att besöka.
Blir lika besviken varje år!
På måndagen var det dags för storstadsborna att lämna oss. Men vi hann med att fika, promenera, hälsa på mamma & äta fiskbullar först :)



Kom snart tillbaka!!!!



På måndag kväll började jag få Väääldigtt ont i magen, detta var något som sjukvårdsrådgivningen befarade var Blindtarmsinflammation. Så det bar av till Akuten, med mammsen som stöd!. Dom tog en massa prover & bad mig sitta ner och vänta, men när klockan närmade sig tre på natten och ingen hade hjälpt mig bestämmde vi oss för att åka hem., och dagen efter var självklart mitt magonda borta.

Så igår var Mikael hemma ifrån jobbet så att jag skulle kunna ta igen några timmar förlorad sömn. Sedan åkte vi in till Borås & handlade lite julklappar & en overall till lille W!

Idag ska vi bara ta det lugnt och fixa till det lite här hemma. I morgon blir det en träff med Cissi & Oskar!

just nu snöar det! Får nästan lite julstämmning:)






PuSS&käRleK

RSS 2.0