små turar lite!

Nu är det äntligen sommar på riktigt! I Måndags var jag och wilmer inne i Borås på dagen och handlade lite tillsamans med Frida. Efteråt tog vi en titt på hennes och Andreas nya lya och så kom "tantLina" på besök. Vid fem tiden kom Andreas och Mikael in till Borås och så gick vi allihopa ner till stan och åt på uteserveringen till den Italienska resturangen "La Copita". Så himla mysigt. Det borde man unna sig oftare. Så nu ska vi i det lilla gänget försöka ta oss ut minst 1 gång i månaden!

Idag var jag Wille, Ebba och höggravidaJennie på Lager 157 och shoppade lite. Wille fick två fin skjortor och mamman lita annat smått och gott. Självklart avslutade vi det hela enligt tradition med en pastasallad!

Jag kan även berätta att vi äntligen fått sålt våran V70 och införskaffat oss en ny liten pärla. En vit ford focus -01 kombi utan airbag på passagerar sidan! Så det är därför som jag och mysbäbisen är ute och äventyrar lite=)

I helgen bär det av till ett sommarställe i Skara tillsamans med mammsen, cia och Kasper. Ska bli skönt att komma ifrån Svenljungas 50 skyltar ett tag!...och rytet säger att vi ska äta kräftor och att där finns en pool. UNDERBART!

ha d gott. P&K Josse och wille

underbara unge!

..vips så har MINI hunnit bli 6 veckor gammal, 4½ kg tung, 54 cm lång och helt underbart go!

Vardagen består utav kaffe drickande, promenader, bäbis bajs, ömma bröst och för lite sömn, men jag älskar det!
Att bli mamma är verkligen så fantastiskt som alla beskriver, det och lite till.

Förra veckan var Tessan och Leia här, dom skulle stanna mellan tisdag och torsdag men redan på tisdag kväll började lill tjejen att få sina första gaddar och var på ett mindre glatt humör. Stackarn hade så ont och va så ledsen så på onsdag eftermiddag fick vi köra hem dom till Götebrg igen:/ ...längtar tills vi får träffa er igen!

Just nu väntar vi på att Jennies Nemo ska ploppa ut ur maggen, så att vi får några att mysa med! Bara sex veckor kvar men jag tror att han kommer ut tidigare!

På fredag blir det en tripp till Ullared med lilla familjen! Mikael har tagit pappaledigt  så då ska vi passa på att inhandla lite förnödenheter!

Nu ska jag gå och ta mig lite frukost, sedan blir det en promenad i majSolen!

Här har ni ett par bilder på min goding så kan ni fatta varför jag är så förälskad♥


Pussar i massor från wille & mig!

1 månad!

I dag fyller min lille plutt 1 månad! Fast egentligen var det idag han skulle födas! Tänk vilken tur jag har som får njuta av mitt barn en hel månad längre en alla andra=)

..äter gör han, som en häst. Han har gått upp ett kilo sedan födsel, och har förvandlat sin mamma till en dygnet runt mjölk central!
Vi sover ca 2 timmar åt gången på nätterna, men jag har kommit in i  det hela så pass väl att jag sover, ammar och byter blöja "nästan" i sömnen..

PÅ tisdag kommer Tessan & Leia hit och stannar tills på torsdag, det ska bli jätte mysigt! Många barnvagns promenader!

Annars händer inte så mycket i mitt liv, dagarna är väldigt upprutade, och man hinner inte med så mycket när man har en bebis sugandes vid sitt bröst varannan timma=) Mamma är här mycket och hjälper mig vilket är guld värt! Hade haft sååå tråkigt utan henne.

Helt otroligt är det iallafall att vara mamma till ett så underbart barn som mitt, och jag blir bara mer och mer förälskad för varje dag om går. Vi är ett bra team!

Jag♥Wille


sommar?

...sista veckan som PappaMikael är hemma nu:(  usch, det känns jätte jobbigt. Jag har nog blivit lite bortskämd nu..

I Tisdags var hemsjukvården här på de sista hembesöket, då hade lillGrisen gått upp från 2810g till 3080g på 4 dagar. Så nu anser barnsköterskan att han är tillräkligt "pigg" för att skrivas ut från neonatal avdelningen. Så idag kl 14.30 ska lilla familjen in till sjukhuset för en sista läkarundersökning, och om allt är bra skrivs vi ut ur hemsjukvården och in på BVC!

Denna veckan har vi haft lite besök från nära och kära som vill träffa världens sötaste kille!
I Tisdags var höggravida Jennie här, hennes son Nemo kommer att anlända den 1 juli, så det är ett litet tag kvar.
I går var Therese, Eva och lillaLeia här och hälsa på. Leia har blivit SÅÅÅ stor lill tjejen. Hon föddes den 2/2 och väger redan 7 kg! Fatta hor go hon va att nypa i♥ (och med Wilmers aptit lär det inte dröja länge innan han är lika stor).
Idag kommer Cia  och kasper  och hälsar på en sväng, och på lördag kommer Marianne och Bianca. 

Nu ska jag gå och gosa med den underbara! P&K

image32

RSS 2.0