torsdag 3/9

är ledig idag, eller ledig & ledig, jag har självstudier! Det inneber att man ska ha själv diseplin, att man ska sitta i sitt egna stökiga hem, med berg av tvätt och en hostig unge och baaaaara vaaaara tooootalt fokuserad på att plöja sig igenom dessa hundratals litteratur sidor som måste läsas!...hm. Funkar väl sådär. Men jag ska kämpa in i det sista.

Har nu avklarat mina två första veckor i skolan. Är super kul, mycket att göra och en el del ansvar. Men gott om trevligt folk och intressanta föreläsare finns det:)

Wilmer tajmade så klart in att vara sjuk hela förra veckan och mån-tisdag denna veckan, tur att vi har en bra farmor som har vart hemma för vård av sjukt barnbarn:)

Fattig är jag också, inte bara fattig utan snarare luspank, den 27:e (då jag normalt sätt får min lön) sattes det in 0kr på mitt konto. Detta har ju givetvis inneburit att jag insett att jag har inga kläder som passar, alldeles för långt hår som behöver klippa, naglarna behöver få sig en omgång och wilmer behöver nya kläder. Allt precis Allt är fint snyggt och bra och om jag bara hade haft pengar hade jag handlat ihjäl mig. Känns tungt. Men är väl tur att jag iallafall har en ekonomisk sambo som håller i plånboken♥

Om ett par timmar ska lillen hämtas ifrån dagis, längtar efter honom, är en ovan känsla att sitta ensam hemma, är ju trots allt 1½ år sedan sist..

älskar dig!

Ska nog fortsätta läsa nu, denna fantastiskt spännande bok, Att fånga lärarens arbete!

ikväll börjar träningen igen..:)

Puss&chips


RSS 2.0