Söndagen 31/5

M o r s d a g !

Har haft en super helg! Har ju vart helt underbart väder, Känns att sommaren väntar runt hörnet...

I Fredags Firade jag & min Älskling & 6 år tillsammans & 5 år som förlovade, så när jag kom hem väntade  en vacker blombukett på köksbordet. Du är bäst!
På kvällen fick vi oväntat besök av Evelina & Daniel. Åt God Lax middag & sedan satt vi till sena natten på balkongen med levande ljus, filtar, vin & infravärme på hög speed och myste!!! Dom sov över till Lördag så på förmiddagen åkte vi ut med flotten, solade, grilla korv och drack kaffe. På kvällen tog jag & mikael det lugnt med den nya Wallander filmen som jag varmt kan rekommendera!

I dag har vi vart på Torpa Stenhus där mikaels farmor & farfar bjöd på Morsdag middag! Helt ljuvligt gott (framför allt bordet med typ 20 olika tårtor!). Sedan gick vi guidad tur inne i stenhuset. I eftermiddag var vi hemma hos mina svärföräldrar på en kopp kaffe och lite lek i solen....
...har hört att det fina vädret ska hålla isig så imorgon satsar vi på en härlig picknick på stranden med Cissi & Oskar!
                                     
  ska vi byta?...  farmor mys    Wilmer på flotten!

Kärlek




söndag 24/5

..hade en underbar dag igår, som blev ännu trevligare framåt kvällen då vi blev upp bjudna på grillat & vin hoss Cissi & Robban!...super trevligt som vanligt.

Idag har vi vart ute hos mina svärföräldrar på lite trevlig lunch & tur med häst & vagn. Finns inget mer harmoniskt än att glida fram på skogsvägarna med en kopp varmt kaffe i handen. Lyx!


Farfar♥Wilmer♥Farmor

Nu ska vi ge lillen kvällsmat, sedan blir det sängen för honom & nya Wallander filmen för oss:)

Imorgon är det löning! Inte en dag försent..haha, samma visa varje månad. Kanske eventuellt blir en tur in till stan, träffa F&A kanske?


Kärlek


lördag 23/5

u n d e r b a r t  m e d  l å n g h e l g !


så mysigt att vara långledig med hela familjen! Vi har hittat på en hel massa kul.
I Onsdags var ju som sagt Ebbas studentfest. Mycket lyckad med god mat & trevligt sällskap. På torsdag efter frukost bar det av ner till Espevik, Varberg, för att hälsa på Evelina, Daniel, Ebba & Emil. När vi kom fram var det kanon väder, så barnen lekte & hade kul på gräsmattan, medans vi blev bjudna på kaffe, kaka & smörgåsar. Kvällen blev lugn med gott grillat & lite vin. På Fredag förmiddag åkte jag & Eve in till "Hajen" & handlade lite korv med bröd som vi skulle käka till lunch. Efter att maten var intagen & färdig åkte vi på en liten tur till Träslövsläge & åt världensgodasteGlass på "tre toppar".

BadMys

Idag har vi spenderat dagen på Borås Djurpark. Snacka om tur med vädret. Helt klockrent. Hade det super mysigt med familjen Asplund/Jimsten. Tittade på alla nya djurBäbisar, som fötts under vintern, & åt lite picknick.


I kväll blir vi bjudna på middag på Högelid! Gött.

Imorgon ska vi ut till farmor Elisabeth & farfar Tomas på Häst&vagn tur med grillning!

Hoppas att ni haft lika trevligt som oss!



K ä r l e k


tisdag 19/5

Femte dagen med feber idag, tycker att det borde ge med sig snart... I dag är andra gången som Wilmer fått avboka sin tid för 1års sprutan p.g.a sjukdom. Förra gången var det magsjuka, får väl se när det blir av. Tänkte iallafall gå ner till BVC så att dom kan kika på hans öron & hals..Kan ju facktiskt vara en infektion i kroppen.

I dag blir ytterligare en lugn dag, ska ju som sagt ner till BVC vid tre tiden, sedan när Mikael kommer hem sticker jag iväg & tränar direkt, sedan ikväll bir det till att hjälpa mamma med alla förberedelser inför morgondagens student fest.



...nu vaknar pluttas som vilat middag på soffan!
P&K



t ä n k  v a d  t i d e n  g å r!

söndag 17/5

...åh, så var denna helgen över. Wilmer har vart sjuk med feber ända sedan i fredags så det har inte blivit mkt gjort, har planterat lite blommor, städat & tvättat. Synd att lillen är sjuk, men ändå rätt skönt nr man liksom måste hålla sig hemma.

Tur är väl att det böir en kort arbetsvecka för mannen i mitt liv! Ledig torsdag-söndag!
På Onsdag tar lill syster studenten så då ska vi dit på lite party, sedan på torsdag direkt efter frukost bär det av ner till Varberg för att hälsa på våra vänner i deras stuga, vi sover även över där en natt.
På lördag blir det hel dag på Borås Djurpark med Cissi, Oskar & Robban. Älskar att gå i djurparken! Det ända som kan gå fel är vädret, menmen, hoppas på det bästa!

Nu sover min sjuka trött älskling så jag ska passa på att hänga tvätten, sedan ska det värkligen smaka med Mikaels goda köttfärssås!!


P&K

lördag 16/5

Underbara Lördag! Mikael jobbar inte!!!

...känns nästan som semestern har börjat, var ju ett tag sedan jag vaknade och mikael fortfarande är hemma.
Idag är det Lördag, sol & vi ar inget planerat mer än att vara en komplett familj:)

I går var jag Wilmer & Farmor på picknick vid Torpa stenhus! Så fint det är där, var sol när vi kom, men när fikat var fram dukat började de blåsa & mulna på...vad annars? så det blev en snabb fika, med påtår i bilen:)  Men det var himla trevligt!

 


Idag har jag, Mikael & Wilmer vart på utflyckt, åkt lite bil & kikat runt! Så mysigt att bara vara vi, prata, utan data & TV!
Nu är vi hemma, Wilmer har vart lite hängig & det visade sig vara 39 graders feber...tror att det är tänder på gång...stackarn.
 Så nu har vi precis gått loss på en halv vattenmelon på vardagsrums golvet:) Allt för att göra den lille glad♥

I kväll blir det bara lugn & ro, lite grill på balkongen och sedan soffan!

Imorgon om Wille mår bättre blir det en tur till kusten:)

Puss&Kärlek

onsdagen 13/5

Vart tog sommaren & värmen vägen?

Här sitter jag i min ensamhet, käkar lite köttullar med makaroner medans jag hänger en tvätt & kör en snabb blogg:)
Det är mycket som ska hinnas med när lillen sover♥

Idag har vi vart på 1 års kalas på förmiddagen! Philip Bergqvist har nu också blivit ettåring!
Igår var jag & Wille hemma hos hans farmor på dagen, vi gick en lång promenad(man får passa på när solen skiner) och åt lite god lunch.

Farmor Elisabeth

Idag är det grått & tråkigt igen, vet inte riktigt vad jag ska hitta på, men om jag tittar mig mkring i lägenheten så behöver jag inte direkt vara orolig för att bli sysslolös! Det blir mycket stök när man har en knodd som är ÖVERALLT! Ingen TV har jag heller, eftersom jag lyckades rycka sönder antennkabeln sist när det åskade. Blir nog åska idag igen.

Helgen som komer blir lugn, nästa vecka tar min lillasyster Ebba studenten så då blir det partaj på lindgatan! Sedan är det ju långhelg så då ska vi först en tripp till Varberg och hälsa på Evelina & Daniel i deras stuga, sedan ska vi ev ner till Gbg med familjen Asplund/Jimsten! Härligt när man slipper att alltid vara i Svenljunga!

              Wilmer&Mormor
Nu ska jag göra lite nytta!





Fredagen 1/5

Åh, Jag har vart på semester!!! Vi har precis kommit hem ifrån en vecka i Göteborg!
Soliga, trevliga, underbara Göteborg!

Har haft det så mysigt. I Tisdags när vi kom ner började vi dagen med lite lunc på Trätorgets café, sedan bar det av ner till stan för en träff med våra kompisar Tessan & Leia. Blev lite schopping & en fika, sedan åkte vi hem till derasi Haga och käka makaroner & köttbullar.
I Onsdags gick Tessan i skolan på dagen så då passade vi på att ta en lång promenad från Bjökekärr till Redbergsplatsen där vi träffade Marianne & Johan på en kopp innan de skulle iväg till diverse jobb. Sedan vid fem tiden mötte vi upp T & L på Järntorget för att sedan gå till Favoritresturangen på Linné-Mykonoz...mmmm, grekiskt!

I Går började vi dagen tidigt med att packa väskan inför en hel dag i Slottskogen med T & L. Det väckte många minnen från när jag var liten när jag kutade runt inne på barnens zoo med wille:) På kvällen kom mamma ner till stan så vi blev bjudna till Familjen Nilsson på god middag & dryck!

Sammanfattningsvis kan jag säga att jag inte skulle tveka 1 sekund på att flytta tillbakaom min envisne sambo kunde bli lite mindre trångsynt♥

Lite bilder från veckans äventyr!

Pausar vid säldammen i slottskogen.

sötaste BusTjejen på Mykonoz

tokar lite...






Och med dessa härliga sommarbilder säger jag godkväll. Nu ska jag sätta mig på balkongen med en kopp kaffe, ikväll blir det en tur på flotten med familjen Asplund!
Puss& KäRleK

RSS 2.0