m a m m a s ♥ h j ä r t e g r y n




u p d a t e .

...dagen blev hyffsad ändå! :)

Jag & Wille var ute & gick nån timma i förmiddags, köpte lite färska frallor,  Brämhults juice
 och en tidning. Sedan fikade vi lite här hemma, Mikael kom hem vid två tiden, sedan åkte vi iväg till Göteborg en sväng för lite snabb schopping på IKEA! Köpte barnmatstol, nattlampa, eluttags skydd, fingerdockor, krokar, värmeljus & stolsdynor!
Åt lite god middag också, såklart!

Nu ligger W uppe och sover... Vi andra myser lite i soffan med en kopp te och Braveheart som visas på kanal 6-SÅ BRA!

I morgon kommer tant Evelina & farbror Daniel på lite kaffe & senare ska jag iväg till Hillared på kläd party,
 med eller utan bäbis???, vi får se!



P&K

...sorry!

...jag har blogg torka!

t i s d a g 16/9

gah!...ÄNTLIGEN är dopet över!  Allt gick jätte bra och lilla W skötte sig alldeles utmärkt.  Robin Bengtsson spelade och sjöng två låtar som jag hade valt ut och det var såååå jäkla bra! Har aldrig hört någon sjunga som han. Är suuper nöjd!-TACK!  Efteråt bjöds det på paj och fika i försammlingshemmet och W fick en hel hög med fina presenter...bl.a.: 2 gå bilar, en tavla, fotoalbum, fotoram, sparbössa, kläder, gosedjur, halsband, bestick & leksaker.....

När dopet väl var avklarat kraschade vi i soffan & orkade inte göra någonting mer den dagen...det tar på krafterna att ha kalas med ca 40 gäster:) (fast jag fick jätte mkt hjälp utav alla snälla!)

I går var det föräldraträff, vi skulle haft babymassage med "handledaren" var sjuk så vi tjöta & drack kaffe ist. I dag har vi vart på kyrkis, alltid lika trevligt att komma ut & hitta på lite på dagarna. När jag kom hem lagade jag korvstroganoff med ris till mig & M som vi precis har ätit....W ligger på soffan och tar sig en lite tupplur....och nu ska jag gå och göra honom sällskap. Ha de underbart! P&K

-Polarna-


Wilmer&Philip

f r e d a g 12/9

Idag har jag och Wilmer vart på Baby café med Katrin & Kasper. Kändes lite löjligt att sitta & sjunga namnramsor och liknande för ett tio tal bebisar som satt med stora ögon & inte fattade ett dugg men ändå... Är ju bra med musik för små barn och alltid trevligt att ta en kopp kaffe ihop med andra mammor.  Efter fikat tog vi en snabb promenad (RÅ KALLT) och sedan gick vi hem och käkade lunch-kyckling sallad!-mumsigt!

I eftermiddag har jag och mamma bakat ytterligare en paj då vi insåg att fyra aldrig skulle räcka till alla gäster. Kvällen har vi spenderat med att äta lite choklad & titta på tv. Wilmer fick lite gröt & ett varmt bad, så nu sover han som en fridfull liten  Ängel uppe i sin säng♥

I morgon ska min mamma passa Wilmer på dagen så att jag & Mikael kan åka fram & tillbaka till församlingshemmet och fixa allt inför dopet. Skall även göra en sallad och tre tårtor....puh!

...men om man bortser ifrån allt bök så ska det bli riktigt roligt att döpa sitt första barn och få fira detta med alla sina nära&kära!

-naTTinaTTi-

r e s u l t a t e t


ojojoj...vilken syn!

o n s d a g 10/9

...stora paj baket..

Bara 4 dagar kvar till Wilmers dop! Så idag har vi vart och stor handlat allt som kan behövas i matväg...kvittot blev långt&dyrt:)
Nu, sena kvällen & allt, håller jag och mamma på att baka paj...lite jobbigt just nu men skönt när det är färdigt! Det kommer att serveras 4 olika sorters matpajer, sallad & en himla massa fika! -tror nog att det ska bli bra.
Tur att jag har min mor & svärmor som hjälper mig!..framför allt när min man är sjuk och soffliggande!

I morgon är det "kyrkis" igen, men jag tror att jag hoppar det denna gången..går nog på babycafé på biblioteket på fredag istället! ..måste komma ihåg att hämta nyckeln till försammlingshemmet också..!

Annars så känner jag att det inte alls är svårt att få tiden att gå. Ska hämta dop klänningen, duka i ordning, packa allt som kan behövas, stryka skjortor, baka tårta...jah..jag kanske inte skriver på ett tag=)

haDgött.
vi kanske cs på dopet♥

p u s s & k ä r l e k

t i s d a g 9/9

...var ett tag sedan jag skrev, men man hinner inte A L L T I D med att sitta vid datorn när man har en bebis!..men fick nu tummen ur *****!

Helgen som var gick väldigt fort.
I fredags var vi bara hemma, Mikael lekte med wilmer och jag fick städat färdigt undervåningen.
På Lördag morgon åkte M iväg med sitt jobb på "firmafest" med övernattning, ebba åkte till VBG och mamma var på fest i GBG...själv hemma var JAG!-s t a c k a r s l i l l a m ö r k r ä d d a j a g (borde väl fundera på att växa upp snart?!)...
..åkte iallafall hem till min svärmor och tittade på W:S finfina dopklänning med -Wilmer- inbroderat i blått! Senare på kvällen fick jag besök utav svärmor och david som nog förstod att jag inte alls var nöjd med situationen ensam hemma, dom överraskade med att laga en god laxmiddag här hemma hos mig och kvällen blev riktigt trevlig till slut!
På Söndag morgon bar det av, i all stress, till Liseberg där jag träffade Ebba, Koffe,Tessan & lillaLeia,,och jag kan nu konstatera att Liseberg inte har så mycket att erbjuda två mammor med barnvagn. Vi spenderade dagen med att spela bort alla våra slantar på spelhjul åka  lite bergÅdalbana och sedan äta en SNORDYR fika!-dock väldigt tervlig!

I dag har jag & W vart på "kyrkis" , sedan åkte vi till Borås med Linda & Philip och inhandlade lite nya kläder till mig & W!




..Nu:läggdags!, min bäbis skriker & vill ha mat....NU!♥

o n s d a g 3/9

...tänkte bara skriva lite fort!

I natt har Mikael inte vart hemma, han fick en långkörning och blev tvungen att övernatta i lastbilen. Så jag & mamma passade på att ha lite tjejMys♥..På dagen var mamma ute och promenerade med wille så jag hann storstäda här hemma. Och senare på kvällen tilttade vi på en film och käkade lite gott (onyttigt)..
Nu ska jag iväg till Linda & Tosse, ska tvätta mina mattor i "deras" stora tvättmaksiner!-så jäkla bra!

ha d gött!

RSS 2.0