VäLkommen NeMo!

Nu är han äntligen här, jennie (Tintin) och Rainers lilla kille Nemo! 
Så underbart söt, längtar tills jag får träffa er!
Puss & Kram





kvälls nytta!

..nu har jag ÄNTLIGEN kommit igång med lite promenader... Varje kväll går jag, mamma ,och de som vill göra oss följe,  i minst 40 minuter. Kanske inte så mycket men iallafall lite.  Jag känner mig piggare men det kanske bara är inbillning.

Idag har jag och Mikael vart och hälst på David Och Linda i deras nya fina hus..fick även träffa deras lilla söta dotter Astrid!

Senare i kväll kom Linda, Tosse och lilla Philip över på en kopp kaffe- alltid trevligt.

..just nu har underBarnet Wilmer somnat i SIN säng på övervåningen så nu ska mamman och pappan titta lite film med Ebba och Koffe... Håller tummarna för att han fortsätter sussa gott där uppe!

Puss&Kärlek

lungt.

nu har lillprinsen äntligen somnat, fast inte i sin egna säng utan i mammas & pappas gosiga säng. Har försökt att vänja honom vid sin spjälsäng men det känns inte som att vi gör några större framsteg:/

Skrev i förra inlägget att det va gött att komma hem men hur länge tror ni att det va det innen jag fullkommligt exploderade av Uttråknad? (är det ett ord?!)

I går åkte jag, mikael mamma och Wilmer in till borås och inhandlade ett BabyGym till gojtingen! Det blev ett jätte fint i form utav ett illGrönt får från BR a´549kr -rena rånet?

Idag har Linda vart och hälsat på oss med sin solstråle Philip som var beräknad en vecka innan Wilmer men föddes en månad senare;) Sååå söt va han iallafall och jag hoppas att vi kommer att cs mycket under deras uppväxt eftersom vi bor så nära varann.. det är alltid kl att umgås med andra som har små barn!

På eftermiddan bar det av till Redslared för Mikael, tomas och Brännmar skulle laga min mammas bil och efter det blev det en god grillad middag och lite Allsång på Skansen (kass!).

I morgon ska jag bara ta det lungt och ta dagen som den kommer. Ev kommer Fridolin på besök och sen blir det nog en kvällspromenad. Har ju några kg kvar att gå ner...tyvär..

På torsdag är det marknad i Svenljunga, den måste man ju gå på även om jag aldrig har handlat något där... men är man född i en storstad där det händer saker hela tiden så tycker man att det är ganska kul när det väl händer nåt i den här lilla BYHÅLAN!
PÅ fredag är vi bjudna till Camilla och David i Bragnum...ska grilla lite och bara ha det trevligt.

men nu, mina vänner, ska lilla jag sätta mig och mysa lite i soffan mde Mikael innan matvraket på övervåningen ska inta sitt nästa mål mat :)
goding!
Puss&godnattt♥           

!!!

Någon kommentar emellan åt vore trevligt! -människor!♥

home sweet home

...borta bra men hemma bäst! Semestern på öland var underbar men det var rätt gött att komma hem igen;) Lite omständigare att resa med bäbis men mycket roligare!

I söndags natt bar det av, hade räknat med en hel del blöj och amning stopp på vägen men busungen sov hela vägen så vi var framme många timmar tidigare än förväntat. Spenderade första dagen med att besöka mikaels föräldrar som var på öland med häst och vagn, sedan lite shopping och fika i Borgholm, för att senare åka upp till Familjen Nilssons lantställe i Byrum.

Måndag till torsdag var vi uppe i norr, regninga dagar och soliga kvällar med vackra solnedgångar...inte allt för tokigt! Vi besökte fyren långe Erik, och åt en god middag i den mysiga hamnstaden Byxelkrok!

Torsdag förmiddag åkte vi ner till Borgholm där vi hyrde ett rum mitt i centrum en natt. Dagen tillbringade vi vid poolen på Kappeludden och på kvällen var vi, enligt tradition, på resturangen "Robinson cruse" och åt två rätters supé! mumsigt.

På fredagen bar det av hemåt, och på vägen stannade vi till vid Paradis verkstan i Färjestaden och kikade på keramik, sedan åt vi färsk Rödspätta i hamnen:)

Bilresan har gått Över förväntan och min lillkille har skött sig utmärkt men minimalt lite skrik.♥

här är lite bilder från semestern..


kärlek♥

viva la Öland!

Nu bär det av på lite semester i sveriges avlånga land. I natt åker vi till Öland och planerar att vara borta i ca en vecka! Det ska bli helt underbart att få ta sig ett dopp i havet och bara må gott..

önskar er alla en trevlig vecka, skriver mer näsa vecka!


mina favoriter!




Kärlek Wilmer, Mikael och Josefin♥

MorMors lilla kråka!

..
Sommarfika ♥

...

Gud vad tiden springer i väg... Min lille plutt(som inte är så liten längre) fyller snart 3 månader... Han förändras och lär sig nya saker arje dag, kan inte fatta hur fort det går. I dag vaknade han och hade helt plötsligt börjart skratta så det hörs, alltså inte bara smilat för det har han gjort i veckor.
Älskar honom mer och mer...

Mikaels semester började i måndags, och vi tillbringade helgen och början på veckan i Göteborg med goda middagar, shopping och storstadsmys! helt underbart.
I morgon ska vi in till borås och  umgås med Andreas och Frida, på fredag blir det en heldag i Redslared då  vänner som vi träffade i Brasilien kommer på besök. Sedan, natten mellan söndag och måndag, åker vi i lilla familia till Öland på obestämd tid=) Underbart att det händer lite ! '

Just nu ligger kärleken i sin vagn med stora ögon och ler sitt tandlösa leende så att hans mamma bara SMÄLTER! dags för lite gos. ha d underbart! Puss från oss.

..
världens goaste pussMun!

RSS 2.0