onsdag 29/10

...vinter?!, va fort den kom! skrapa bilrutor & långkalsong dax minsann:)

Idag vet jag inte vad som hände, men jag hade riktigt stor lust för att baka lite bullar!...ångrade mig när jag stod med kladdig deg upp till armbågarna, middagen kokandes på spisen och en hungrig, jätte förbannad Wilmer på golvet!.. men med lite hjälp så visade det sig bli riktigt lyckat till slut!

nu är jag mätt, trött och varm..Wilmer förvandlades till en DuracellKanin efter vällingen och ser inte ut att ha några som helst planer på att somna. men om,Om han somnar, ska jag ta mig en härlig dusch & gå och lägga mig.

Det har vart ganska intensivt den senaste tiden, fullbokat nästan jämt, och mammas flytt som vi hoppas vara klara med till helgen!

På fredag har M tagit ledigt ifrån jobbet så då ska vi ta oss upp till simhallen för ett Premiär dopp med Wilmer=), så imorgon måste jag in till stan och köpa mig en ny bikini...eller är det kanske dags för Baddräkt?

...nu ska jag göra ett nytt försök att söva min lill kille...

d e t l u k t a r n y b a k a t i h e l a v å r a n l ä g e n h e t !

torsdag 16/10

länge sedan jag skrev nu...har inte riktigt tid att sitta vid datorn längre;)
Har något mycket bättre att spendera alla mina timmar på nu♥


Har i alla fall hänt en del här hemma...
Förra helgen var Mikaels Morbror+Fru+Kusiner ifrån Upsala  här, ALLTID lika kul att träffa er! Wilmer fick Jätte fina presenter och vi hade en suuper mysig helg tillsamans.

I söndags hade vi våran första-utan barn date""- Mormor, Farmor och Farfar var hemma hos oss och passade Wilmer medans jag & M gick på bio, (Arn 2) i Svenljunga. Kändes hel skumt, men det är nog jätte nyttigt att få lite tid bara vi två...m,en jag kan erkänna att den sista kvarten på filmen gick vääälidigt sakta och vägen hem ifrån bion gick väääldigt fort:)

Jag kan också tillkännage att jag har slutat amma helt! Gick både lättare och snabbare än förväntat.. Nu är mjölken slut, W dricker sin välling och sover mellan 8 på kvällen och 6 på morgonen,,(nästan jämt!)


Lite suddigt, men hur söt är han egentligen?

Idag, var jag & W på Kyrkis, och i eftermiddags gick jag, bäbis och Mammamormor en skön höstpromenad, och drack Kaffe i solen på en bänk!-helt underbart!

En bild i från ute fikat! Mormor & Wille!

...I morgon blir det en tur till Borås för att träffa Morfar Björn!

............GodNatt mina vänner...........


gah!

...blir så trött.

Som småbarnsmamma hinner man inte alltid med allt som ska göras, men ibland måste man ändå.
Så idag var det dags för att lilla mamman  att göra nr"2,. mitt i allt ringer mikael,samtidigt som jag försöker underhålla min son som sitter i sin gå stol i hallen.(privat liv?va e de?)
Pratar lite med Mikael när jag hör att lillen börjar gnälla i hallen, så jag ropar lite fint "Kom älskling, det är ingen fara, mamma bajsar bara lite"...
Då passar Mikael på att berätta att han pratar med mig i sin högtalar telefon, OCH ATT alla  KILLARNA FRÅN VÄGVERKET PRECIS HÖRT MIG!

hmm, får nog börja tänka lite innan jag snackar?

..jaja, Wilmers förkylning är iallafall betydligt bättre idag. Så vi åker ner till Varberg idag trots allt!



Hoppas att ni får en bra helg!



o n s d a g 1/10




Redan oktober, jisses va tiden går fort! Hösten är mer än påtaglig med näst intill minusgrader på morgonen.
Här i Svenljunga rullar livet på i vanlig ordning. Veckorna består utav mamma träffar, "kyrkis" och alldeles för mycket fika:) Wilmer har åkt på ytterligare en förkylning, de började i natt så jag har fått sova några timmar för lite. Har haft en suuuuper gnällig unge hela dagen, men nu sover han gott...  ny badad, ny matad och torr i blöjan ,så håll alla era tummar & tår att de kommande dygnet blir bättre-och mindre snorigt!

Till helgen styr planerna mot Varberg för en trevlig helg i våra goda vänners Evelina & Daniels stuga. Ska bli så skönt att komma hemifrån med familjen lite. 
  ha d underbart!


e n  n y b a d a d  g o d i n g

RSS 2.0