fniss..

....här är lite magbilder på mig, större &större blir den:)

v.19
v.21
v.26
v.30
v.30


(nu fick du något att fnissa åt Casper!, haha)



Puss&Kärlek

OnsdagsLyx!

I går bestämde jag & mamma oss för att sticka ifrån Svenljunga å alla miffon ett tag. Så vi tog bilen & åkte in till Borås..underbart! Jag har inte vart utanför kommun gränsen på en månad!


Väl inne i Borås började vi med en fika på Café Bakgården, varsin bamse kyckling macka & en go latte!♥

Sedan blev det lite välbehövd(?) shopping, en tröja & ett linne på Gina Tricot & lite söta bäbis kläder till Leia på Kappahl...
det är konstigt att man kan få ett sånt totalt lyckorus av att få spendera lite pengar"

När jag kom hem delade jag & prinsMikael på en pizza & stensomnade kl 21, så idag vaknade jag upp, utvilad, lycklig för de nya plaggen, med en skinande sol i ansiktet!


...nu ska jag äta lite frukost! -tjing

ensam i stormen..

jaha, idag är det fredag. Det är riktig storm ute, och lilla jag är aldeles ensam hemma.  Mikael är på firma fest med SKANSKA, dom ska in till Borås, äta tre rätters, dricka öl & bowla...

..själv har jag lyxat till det med att inhandla allt som kan behövas inför en tacos kväll med let´s dance..lyckan blev dessutom fullkomlig när jag såg att det fanns Påskmust på ica-Smaskens!

Så nu håller jag bara tummarna för att jag ska få behålla strömmen och alla kanaler!

     

Puss&kärlek





Bäbisen!

Igår var jag riktigt duktig. Uträttade en himmla massa ärenden, känner mig nöjd!

Började dagen med att jag & Mikael var på MVC och tittade till den lille♥. Alla mina värden var bra, magen växer som den ska. Bäbisen hade puls på 144/60 och låg still under hela undersökningen, otroligt. Brukar annars vara sm en virvelvind i magen..:) Jag är nu i vecka 29, och har gått upp 8,5 kilo. Heeelt ok!

När vi var klara på MVC bar det av till socialkontoret, "fsmiljerätten" för att skriva på papper om att Mikael är pappa till barnet i  min mage, och på att vi ska ha delad vårdnad. Man måste tydligen göra så om föräldrarna till barnet inte är gifta...hm, kändes lite underligt.menmen..

Sedan slog vi till med en fika på brogatan, lyxigt!

På eftermiddagen ringde min arbetskamrat, & vi bestämde oss för att gå hem till pojken som jag arbetar med på en fika.

Efter det gick jag en sväng med min mamma i den underbara "vår" solen,  och vi avslutade den med att gå in på handelsbanken och byta bank..

hilvitti, så duktig jag är...

puss&kräääm

Alla HjäRtaNs dag

Idag är det (som alla vet) alla hjärtans dag. En utav de mysigaste traditionerna vi har, enligt min mening. Något som dock inte är lika mysigt är att jag varje år har ca 40κr på mitt konto, som ska räcka till föda för mig och min "make" ända tills den 25/2!!!!! Tröttsamt!

Ännu värre är att ju pankare man är, ju mer grejer hittar man som man vill,måste, ska köpa så fort man får lön, vilket givetvis resulterar i ännu en månad med SkitJävlaLite pengar! ond cirkel?! ..

..vet iallafall att detta är ett utav de sämre sidorna jag har ärvt utav min mamma, för även hon & likaså min syster lider av exakt samma fenomen! 

                                                                    ÄlSkar er ÄndÅ!♥♥♥


tyra helg<3

Denna helgen har Tyrissen vart hos oss. Älskar verkligen den ungen♥ Hon är så jävla duktig! Hela helgen har hon gått omkring & pekat på sin blöja, vi fattade först inte vad hon menade. Men i söndags så fattade vi, hon ville ta abv sig blöjan och kissa/bajsa på toaletten istället! SÖT!!!

Så i söndags började Tyra snart 2 år att göra sina behov på toaletten=)

I övrigt har helgen vart lugn, (som vanligt). I fredags va det mys i soffan med Let´s dance, i lördags var vi i Redslared och käka pastasallad, gott! ..& lite senare på kvällen blev det titt på melodifestivalen. I går va vi på innebandy match i simhallen, och Tyra tog sig ett dopp i diskhon!



Sötaste ungen i stan?

krångligt...

...det är inte så lätt att vara Gravid som man tror.!
Man får inte äta en massa saker, inte dricka kaffe, inte bada bubbelpool, man ska äta en järntablett & två vitamintabletter om dagen, vissa säger att man ska motionera, andra att man ska vila....

...& får man ont i kroppen (som jag har) och är sjukskriven länge, så får man ansöka om havandeskapspenning. Vilket innebär en blankett på två A4 om varför du inte kan arbeta, sedan ska din chef fylla i lika många papper om att det går eller inte går att omplacera mig så att jag får  ett lättare arbete...GAH!?..
..& bara för att du fyllt i allt detta & skickat in till försäkrings kassan så betyder inte det att du beviljas havandeskapspenningen. Helt sjukt!

anyway.

Jag är nu gravid i
Vecka 27
Bebisen: Nu öppnar bebisen sina ögonlock och växlar nu mellan att blunda och att titta. Rytmen i rörelserna, andningen och sväljande är nu väl etabletat och förmågan att orientera sig rumsligt har utvecklats. Bebisen lärt sig att känna igen sin mammas hjärtrytm. Bebisen är nu ca 34 cm lång och väger mellan 900 gram och 1 kg.

Här är en bild på den lilla magen i vecka 25♥
image12


Puss&Kärlek


Lilla Leia....

...har äntligen kommit till världen. Klockan 12.30 den 2/2-08 fick Therese och Macko sin efterlängtade bäbis!
Grattis till er alla tre!♥


Imorgon skulle jag egentligen börjat jobba igen efter tre veckors sjukskrivning p.g.a foglossning, men jag är verkligen interedo för att arbeta igen. Har innan bara haft smärtor i rygg & höfter men i tre nätter i rad har jag haft fruktansvärt ont i min vänstra jumske.... Så jag får ringa till VCT i morgon & be om förlängd sjukskrivning.


På torsdag får jag iallafall träffa mina arbetskamrater, då vi ska till Golfresturangen & tacka av min chef som ska sluta.

Just nu har vi en myskväll framför tv:n (som vanligt?) , min mamma har vart här och ätit hemma gjorda hamburgare. Efter maten satte sötsuget till, så nu är hon på ICA å köper glass till oss:) Bortskämd? Jag?!

just nu längtar jag till kl 20.30 då jag ska titta på världens goaste kvinna, Linda Hammar!




puss&kärlek

Fredagsmys

...så var helgen här igen! Skönt att få tillbringa lite tid med sin andra hälft.

Idag softade vi till det öite & beställde hem pizza! (tänk att man ALDRIG tröttnar på de). Efter lite käk platsade vi oss framför tv:n och tittade lite "Let´s dance" & "Hjälp"  sedan sa det stopp. Finns ju fan ingenting att se på, så jäkla tråkigt.

Pratade tidigare idag med min vän Therese, hon ringde bara för att meddela att hon hade börjat få värkar! Gaaah! Vi tjöta  i ca en halvtimma & under den tiden hann hon få tre värkar.
Fick precis ett sms från henne.."Nu åker vi in, ringer när min lilla bäbis har kommit", åh va jag längtar tills jag kan skicka sånna sms, men det får dröja tre månader till:)

Jag är iallafall hels övertygad om att Therese får en lite flicka inatt. ♥



-Nu ska jag & min Älskling flytta oss upp till övervåningen för att fortsätta tv kvällen i sängen-




PussÅchips                                                                   

RSS 2.0