onsdagen 13/1

hmmm, vet inte riktigt varfrör mitt förra inlägg publicerades först idag? Tjall på tråden kanske?...

Jaja, får väl iallafall erkänna att jag inte skulle vart så snabb på att dömma min man, nu är det min tur...Är uber förkyld! Har inte vart människa på ett par dagar nu, det känns så typiskt att det skall komma just nu, precis innan tentan, men vi får hålla alla våra tummar att det skall gå bra ändå!

Igår och idag har min snälla mamma tagit hand om mig, hon kom hit igår morses och körde upp W till dagis, sedan kom hon hit mitt på dagen för att laga till lite lunch sedan hämtade hon w igen vid fyra. Och nu har hon vart här igen och hämtat lllen för att köra honom till dagis. Är jag bortskämd med en för snäll mamma? eller kan man ha det så här bra?♥

Nu sitter jag här med min andra snor toarulle i ena handen och nässpray i andra handen..Har gjort mig lite te och macka som jag skall äta i sängen:) Sedan skall jag försöka få in det sista inför morgondagens tenta..

..ush, får lite ångest när jag lämnar  på dagis när jag själv är hemma. Men jag är nog en tråkig mamma idag ändå.
På lördag blir det lite partaj willewalle skall sova hos sin farmor & farfar så man får ju passa på..




onsdagen 6/1

Vinter, precis som man önskatt sig nu ett tag. Riktigt mycket snö! Vaknade i morse och det låg 30 cm ny snö utanför fönstret. Ljuvligt. När det ändå är vinter kan det lika gärna vara rejält!

Wilmer har fått en liten kusin och hon är så fin. Det blev en liten Lovisa till slut, äntligen en flicka till Johansson familjen:) Hon är underbar, så liten och näpen. Vi har träffat henne ett par gånger nu så jag har fått klämma, känna, sniffa och gosa. Det är nästan så att det suger lite efter en bäbis till:) Wilmer undrar nog mest vad det är för något litet som låter och som alla vuxna är så fashinerade av, inte lätt för honom att förstå att detta lilla knyte är en människa...

I dag har vi tagit oss ytterligare en sväng på pulkan, vet inte om jag eller wilmer tycker att det är roligast? Var dock lite FÖR mycket snö för att det skulle kunna gå att åka på oplogade ställen..men Mikael sprang så glatt och drog oss fram och tillbaka på vägen i pulkan:)

Nu har jag en sjukling här hemma, Mikael är örkyld och lider utav de flesta åkommer som man kan ha när man inte mår bra, wilmer har vart lite halv skum ikväll så han får väl detsamma lagom tills i morgon...
...då flyr jag fältet, kan inte vistas i smma hem somTVÅ förkylda killar!...är ju döende när det pirrar lite i näsan och huvudet dunkar. ( fast älskling, jag tycker facktiskt liiite synd om dig ändå!)

Resterande dagar denna veckan kommer att gå åt till att plugga inför tentan nästa vecka. På lör4dag blir det nog inte så mycket gjort däremot för då fyller min lilla lilla lillasyster 20 år! Så då blir det till att fara till storstaden Göteborg på kalas!

Nu skall jag försöka läsa något kapitel i psykologi boken, brukar väl bli ungefär två innan jag sitter med gam nacke, snarkandes med deggel i mungipan och boken vilandes på magen...
Finns det något mer sövande en att läsa något totalt ointressant?????




måndagen 4/1

PLOGJÄV*L!!!..sitter i sängen och försöker att fatta någonting ur psykologiboken men det går inte att koppla bort det ihärdiga skrapandet i från plogen som kört runt utanför sedan halv tio i morses. Inga öronproppar i världen kan ta bort det ljudet...Jag blir knäpp.!
I dag är Wilmerr på dagis så att jag skall kunna plugga i lugn och ro, nu tog jag mig en liten paus med kaffe, blogg och ett stort glads kall, färsk äppeljuice! Ahh, va gott!

Var smart och lämnade av vagnen på dagis så att jag skall kunna promenera upp och hämta pluttas i eftermiddagg, kan behövas tillföras lite syre till hjärnan efter några timmars läsning.

I dag kanske lill flickan med stort L får komma hem! Hoppas det för allas skull:)

Nej nu skall jag gå ut på trappan och kasta willes snowracer i huvudet på den envetna plogGubben!



P&K


lördagen 2/1 2010

Nytt år, Nya tag! haha....säger jag som ligger efter med pluggandet och sitter här och bloggar. Hur skall detta gå? Ingen bra start på det nya året för en slarver som mig!

Jullovet är snart inne på sista veckan, och jag har blivit totalt förslöad! Men det har vart helt underbart.
Julen var magisk i Redslared som vanligt. God mat, Familj, julklappar,snö, glädje och gemenskap! Vad mer kan man önska? Vi har verkligen tur som får fira med alla våra nära och kära. Wilmer hade alla sina favoriter omkring sig!

Sedan följdes julen men en snabb runda av förkylning och feber för Wilmer, jag passade på att shoppa lite på Jul REAN och vi hann med en massa långa slappa dagar hemma. Nyår firades hemma hos oss, med Robert, Cissi, Oskar & vovvsingen Troja. Vi stod för varmrätten, det blev helstekt färsk oxflé med potatisgratäng, rödvinsås och sallad. Cissi hade gjort för- och efterrätt, hon serverade jordärtskockssoppa med rostat bröd, och till efterrätt små kladdkakor med hallon och glass. Vi fick i oss en hel del skumpa och somliga blev aningen runda under fötterna(så runda så att de sovit ända tills idag! AMATÖR!) :)
Barnen sov på tolvslaget, hunden var lugn, vi spelade charader och tittade fyverkerier!

Igår var jag, Wilmer och mammamormor ute i redslared, där bjöds det underbar middag, fläsk,löksås och potatis (det slår vilken oxfilé som helst med hästlängder!), som efterätt blev det en tur i skogen med häst och släde. Det är vid sånna tillfällen man inser vilken idyll man lever i! Granarna är tunga av snö, vitt och vackert! Det ända som hörs är knarret under släden och bjällerkransen runt hästen (och en tjötig tant i sätet bredvid:)).

Idag har vi haft besök från Kungsbacka, vi han med en promenad (återigen i redslared) med shettisarna och en god "snabb!" middag hos mamma. Nu skulle jag plugga med har så mycket annat intressant omkring mig som lockar...

I morgon ville svärmor till IKEA med jag får väl avböja mig och i stället ta mig igenom de resterande 250 sidorna av barn och ungdomspsykologin! TJOHOO.

...men om jag är riktigt duktig nu skall jag belöna mig själv med en ute kväll på trettonafton!

Sådär mamma och svärmor, en liten uppdatering om mitt händelserika liv. Ni träffar ju inte mig så ofta så jag förstår att det känns spännande att kika in på min blogg i mellan åt för att se vad vi har för oss:)



Puss och Godnatt! Jag är glad att jag har er!



RSS 2.0