fredag23/10

Åh, känner mig mer stressad en någonsin. Har två tentor nästa vecka...ska läsa en hel del innan dess...och så har vi fin besök från Uppsala hela helgen. Hur ska detta gå ihop? Förra året klarade 7 av 200 första tentan, vad är oddsen?
Hade tänk plugga i dag på förmiddagen men då fick vi bvc tid för vaccin idag kl 10...slår aldrig fel!

Ska bara blåsa håret nu, sen drar stresset igång igen:) Underbart!....glädjer mig över mina 3 veckors jullov sen!

Det här kortet hittade jag på svärmors data för ett tag sen....hur söt får man vara?


Igår monterade vi upp en RIKTIG grind på övervåningen, och så tog vi bort ena lång sidan på Willes säng, så nu är han en stor kille som kan gå in till mamma & pappa själv på natten:)


Tjingeling!

fredag 16/10

Nu åker jag och min lilla älskling till Göteborg för stt hälsa på T&L!

Ha en bra helg alla

Puss&Kram




Onsdag 14/10

Är väl en aning dålig på att uppdatera, men har lite annat att göra nu för tiden:)

Har precis avslutat en 2 veckors praktik period på Hillareds skolan, det var toppen. Kände kanske inte att den gav så mycket mer än trevligt sällskap, men man hinner ju heller inte med så mycket på så kort tid. Nu är det tillbaka till verkligheten igen, och det känns! Skolan rullar på i ett rasande tempo, denna veckan har jag haft ett prov, och två böcker som ska läsas...puh! Börjar känna av lite stress mage. Lilleman har var sjuk igen. Hosta, snorig, feber och prickig. Har äntligen fått en läkare att skriva ut astma medicin till honom då han tyckte precis som alla andra att Wilmer var trång i luftrören, så hostan har blivit betydligt bättre.... Fick dessutom en chock då jag efter astma beskedet får reda på att hela Wilmers förskola är mögelskadad! Kul att man har haft ett sjukt barn sedan inskolningen i Augusti med hosta och irriterade luftrör ocj´h inte haft en tanke på att det kan finnas så puckade människor som VET att det är FUKTSKADAT på en förskola där ca 70 barn går men inte gör något åt det. Man väljer  att skjuta upp det "lilla" problemet och renoverar simhallen istället.

Jag grävde lite i det och såg papper på att de hittat mögel på dagiset som var daterade för ett år sedan! Helt otroligt.

Nu är han ialla fall tillbaka på dagis igen, så vi får väl se hur många dagar Mikael hinner jobba denna gången innan lillen blir dålig igen. Vet verkligen inte vad jag ska göra.

Är inte så lätt att hinna med studierna när man har en krasslig liten mammig son varje dag när man kommer hem heller, blir många sena kvällar....hur länge kommer det att hålla?

Tur att jag har en så underbar man som tar  väl hand om våran lille när han är sjuk och ställer upp för mig!
Älskar dig!



RSS 2.0