lördagen 21/11

Hejsan min vän,
Kan vädret bli mycket tråkigare än såhär? Grått, blött, mörkt och ljummet!? Är ju 10+ ute!
Är så trött på kvällarna så att jag storknar, somnar mellan åtta och nio varje kväll (även på helgen-tråkigt!), så att det blir inte mycket vuxentid efter att wille somnat på kvällarna ändå:)
Jag önskar mig verkligen snö i vinter så att Wilmer kan åka pulka och så att han får uppleva att åka kälke bakom hästarna med farfar, det är helt magiskt!

Julen närmar sig med storm steg, nästa helg är det första advent och dags för ett grundligt jul städ och framtagning av diverse tomtar och julstjärnor. Jag älskar julen! Är storkonsument av både julmust och lögg varje år.

Kan snart stolt säga att jag gått färdigt min första termin på Lärarutbildningen...bara tre år kvar:) ser inget slut, men det är facktiskt väldigt roligt! Första tentan gick ju vägen så att nu är dt bara att ladda upp inför nästa som dom så snällt lagt in som det första vi skall göra efter jullovet. Puh! Ser fram emot en framtid med fast arbete på ett trevligt dagis!!!

Snart kommer våran nya bil okså! Vecka 50 närmare bestämt! Så nu är bilförsäljningen av vår gamla bil i full gång..har en hel del intresserade facktiskt så hoppas hoppas*

I kväll skall vi ut på äventyr som jag inte riktigt kan avslöja ännu!

♥     ♥     ♥








RSS 2.0