helgen...

jahopp, så var denna helgen över. Nu börjar nedräkningen till nästa. Är så jävla tråkigt att vara sjukskriven och va hemma själv hela dagarna.

I torsdags fyllde min Mikael♥ 26 år, då hade jag 0,02kr på mitt feta bankkonto. Så¨i fredags firade vi honom med Bio i borås och varsin cheese burhare på MC´Donalds (lyxromantik).
Vi var på biopremiären av filmen "i am legend", hyffsat bra, men vem fan berättade för mig att det va en riktig skräckis. Jag som blir paranoid av att se BECK i mitt egna vardagsrum mådde inte bra efter en film om blodtörstiga zombies på bio!

Hela lördagen gick åt till att tvätta all våran tvätt och städa den lilla lägenheten tills kalaset för Mikael på söndagen.

Det blev ett lyckat kalas, inte för ansträngande. Vi bjöd på kaffe och prinsessTårta, göttans! Mikael fick en parfym och en skjorta av mig, nya färgpatroner till skrivaren av sin familj och en middag för två i Göteborg av min familj.

 Den 22/1 var min barndomskompis Therese bäbis beräknad att komma, men den lille krabaten har ännu inte behagat att lämna sin mammas varam goa mage. Men nästa helg ska jag ner till stan och då förväntar jag mig att jag kan komma tlll dig och gosa! SLuta KniP!-kvinna=)

     Nu ska jag, mamma och hennes Kärlek Janne (sjukskrivnainvalidogänget)ta oss en tur med bilen!



puss&kärlek

...skönt!

..idag var jag hos BM igen...Gjorde Glukosbelastningen, jag hade 4,1 på fastande mage och 7,1 efter ett STORT glas sockervatten och två timmars vila. Helt OK! Så ingen graviditets diabetes här inte.

...kan nu alltså börja äta som vanligt igen-underbart.


..nu ska vi bara hänga en tvätt, sedan bär det av till mamsen för lite god middag.

image10

SockerSug..

I onsdags var jag hos Barnmorskan igen.. Allt verkar bra med Lillen, Hjärtat slog 152/60 och allt i min mae var precis lagom stort! Så det får man vara nöjd med. Mitt blodsocker var däremot för högt, man ska ligga under 8 och jag hade 9,6  :S

Så imorgon ska jag till MVC kl 8.00 och göra en sk. Glukosbelastning... Det innebär att jag ska fasta ikväll efter kl 22 t.o.m imorgon kl 8. Så när jag kommer till MVC ska dom först ta ett blod prov på mig, sedan ska jag dricka en sockerlösning, ligga där Å vila i 2 timmar och sedan göra ytterligare ett prov... Håller tummarna för att mitt höga socker bara var tillfälligt, men det märker vi imorgon.

Kan ialla fall meddela att jag inte ätit något godis sedan i Onsdags...och det har vart jäääävligt jobbigt!

I torsdags var jag hos läkarn för mina onda foglossningar, blev sjukskriven t.o.m den 1/2-08. Det första lilla jag gjorde sedan när jag kom hem var att ramla ner  för våran trappa. Skadade mig inte så farligt men jag blev väldigt rädd. Så nu har jag en blå/grön/lila/svart svanskota...gott!

I helgen har lilla älsklingen Tyriss vart hos oss. Världens underbaraste tjej♥ Så vi har haft en riktig myshelg! Så nu ska jag börja plocka upp allt bös å alla leksaker som liggar kvar på vårt vardagsrums golv efter helgens bravader: )


puss&kärlek

vilding!

....det bor en vilde i min mage!

Jaha, veckorna rusar fram och jag hinner inte med! Är nu i vecka 24 & magen är som en fotboll. Jag mår oförskämt bra, trots att jag vart sjukskriven i drygt en vecko p.g.a foglossning. Men jag njuter ändå i fulla drag av att vara Gravid♥

Natten till idag sov jag i ca 4 timmar, vet inte vad de va med mig. Somnade i en timma vid två tiden på natten, sedan var jag vaken tills kl 8 i morse. Somnade sedan til kl 12 i förmiddags...har inte sovit sen dess & kan inte påstå att jag är särskilt trött nu heller. Funderar på om det är Järntabletterna som jag äter (på order av min barnmorska) som spökar.?

För övrigt rullar livet på i sin vanliga takt. Helgen var lugn, jag Å mammsen hade film maraton i Lördags, jätte mysigt! Mikael var hos sin kompis Andreas & drack öl och lillasyster som nyss fyllt 18 var på krogen i Borås med vänner.


Har precis syndat på nätet. Var inne på busig.se och handlade lite "Lundemyr of sweden" bäbis kläder ! vet att jag inte borde....


                                                                          Puss&Kärlek

Ebbas 18 års dag!

image8
Hoppas att du får en underbar dag!♥

gott nytt BÄBIS år!

Gud vilken skön jul och nyår det har vart i år. Alla har vart glada & nöjda, det har vart lugnt och skönt å man har riktigt kunnat njuta av ledigheten,...men bara en dag till sen är det tillbaka till verklighetn igen.

Nyårs afton va jätte lyckad, den roligaste jag någonsin haft!
Frida & Andreas kom till oss vid halv sju tiden, då började vi med en välkomst drink för att sedan börja äta våran fyra rätters middag.
Först var det en skagen toast med räkor, majonäs, lök, rom m.m, jätte mumsigt. Efter toasten fortsatte vi med grillad hummer med kryddigt smör och aioli. Varmrätten va fläskfilé, potatisgratäng och rotfrukter i ugn, & sist men inte minst lite kaffe, glass och varma hallon!♥

Vid tolvslaget tog vi på jackorna och gick ut tillsammans med Micko, Madde, Josefin & Karolin & tjuvtittade på alla andras fina fyverkerier. Funkade alldeles utmärkt.

Andreas & Fridas nyårslöfte år 2008 var att vi nästa år ska kunna fira nyår hemma hos dom i deras hus!

Imorgon ska jag & min Mikael till IKEA för att införskaffa oss lampor till hallen.


                                                                                    Puss & Kärlek  


RSS 2.0