Hilma Olivia

Nu är hon här!! Våran dotter Hilma Olivia, hon var beräknad att komma den 28/9-2010 men anlände en vecka tidigare den 21/9.
Klockan 01.00 på natten vaknade jag och hade lite molvärk i magen, jag sa till Mikael att jag hade lite ont men att han inte behövde oroa sig utan kunde lugnt sova vidare. Kl 01.30 väckte jag Mikael och sa att förlossningen nog var igång för att värkarna gjorde ondare och ondare. vid 10 i 2 ringde vi hit mamma som kom hit cyklandes i ilfart i endast en pyamas lycklig över att snart få barnbarn nr 2. I bilen in till Borås tog värkarna fart och jag hade en värk i minuten och precis innan vi kom in till forlossningen började jag få krystvärkar. Klockan 20 över 2 var vi inne på förlossningen, jag var öppen 10 cm men det visade sig i all hast att bäbisen låg i säte (med rumpan neråt) och att en fot var på väg ut. Barnmorskan berättade att det skulle bli ett akutsnitt...dom satte dropp och gav mig sprutor, kirurgen kom ner och vips så låg jag på operationsbordet. De ända direktiven jag fick var att jag inte fick krysta så det var det fokus jag hade under tiden. Jag blev iallafall övd och kl 02.55 är Hilma född, 2900g och 48cm lång. Mikael fick henne undertiden som dom "fixade" i ordning mig och ett par timmar senare vaknade jag till den underbara nyheten att våran lilla flicka var född och mådde väl!

Efter två jobbiga dygn på BB bestämde jag mig för att åka hem. Väl hemma hade lilla familjen två intensiva veckor tillsammans md en rörelsehindrad mamma och en suuuper trotsig Wilmer.

Nu börjar vi landa i vårat nya liv, Mikael jobbar igen sedan en vecka tillbaka och jag, Wilmer och Hilma försöker få vardagen att flyta på. Just nu är han på dagis varje förmiddag mellan 8-11 vilket uppskattas av alla parter:)



Kärlek



RSS 2.0