måndagen den 15/8

Det regnar, regnar och regnar. På aftonbladets hemsida står det "stora översvämmningar efter kraftigt regn västsverige."
Är väl bara att inse att sommaren är över och likaså min mammaledighet. Idag sitter vi inne med tända ljus och tittar på film medans smattret på rutorna nästan överröstar ljudet på tv:n.

Kan inte förstå att detta året har gått så fort och att tiden med mina hjärtegryn här hemma snart är slut. Vilken lycka att få möjligheten att vara hemma och ta hand om sina barn, vi har det bra här i sverige!

Så den 30/8 börjar alltså allvaret igen och jag ska försöka ta mig igenom de 2½ år av lärarutbildningen som är kvar... är väldigt blandade känsor, men framförallt känns det kul att komma igång igen. Blir dessutom en mjukstart då Mikael kommer att vara hemma med barnen till slutet på september♥

Sommaren har vart underbar, trots mycket regn och Mikaels korta semester.Vi har hunnit med Kalmar-Öland i några dagar med goda vänner, häst & vagn utflykt med svärföräldrar, fest och båttur i göteborg, wilmer har vart på astrid lindgrens värld med farmor & mormor, och tillsist en helg i Gränna med vår ny inköpta lilla pärla till husvagn.

Lite bilder från vår häst utflyckt...


   
   
...och en tur på flotten med våra vänner från stan...

   

..räkfrossa med goda vänner..
 

...en underbar helg vid havet..
   

   


   

Nu ska jag fixa lite krubb till mina härliga barn!

                        Puss♥Kärlek


RSS 2.0