home sweet home

...borta bra men hemma bäst! Semestern på öland var underbar men det var rätt gött att komma hem igen;) Lite omständigare att resa med bäbis men mycket roligare!

I söndags natt bar det av, hade räknat med en hel del blöj och amning stopp på vägen men busungen sov hela vägen så vi var framme många timmar tidigare än förväntat. Spenderade första dagen med att besöka mikaels föräldrar som var på öland med häst och vagn, sedan lite shopping och fika i Borgholm, för att senare åka upp till Familjen Nilssons lantställe i Byrum.

Måndag till torsdag var vi uppe i norr, regninga dagar och soliga kvällar med vackra solnedgångar...inte allt för tokigt! Vi besökte fyren långe Erik, och åt en god middag i den mysiga hamnstaden Byxelkrok!

Torsdag förmiddag åkte vi ner till Borgholm där vi hyrde ett rum mitt i centrum en natt. Dagen tillbringade vi vid poolen på Kappeludden och på kvällen var vi, enligt tradition, på resturangen "Robinson cruse" och åt två rätters supé! mumsigt.

På fredagen bar det av hemåt, och på vägen stannade vi till vid Paradis verkstan i Färjestaden och kikade på keramik, sedan åt vi färsk Rödspätta i hamnen:)

Bilresan har gått Över förväntan och min lillkille har skött sig utmärkt men minimalt lite skrik.♥

här är lite bilder från semestern..


kärlek♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0