söndag 5/7

ojojoj vilken vecka! Visst är det underbart med semester, men ibland känns det som att man är lite för ivrig med att uttnyttja tiden till fullo så att man klämmer inallt på en & samma gång, inte en dag ledigt!

Har iallafall haft det super trevligt. I Tisdags morgon åkte vi till vackra strömstad där våra vänner Frida, Andreas & deras lilla Lissie hade fått låna en lägenhet mitt i centrum. Tog lite tid att ta sig fram, vart var det också i en bil utan AC i 26 mil i strålande solsken, men det gick väldigt bra med tanke på omständigheterna... Hade några underbara dagar där med god mat, trevligt sällskap & vacker omgivning.






♥ 
Tack för några sköna, glassiga sommardagar!

...Åkte hem Torsdag morgon, Mikael hade lite bråttom eftersom han skulle hem till Svenljunga, packa lite rena kläder & åka i väg till Höljes med sina kill kompisar för att titta på RallyCross. Kan konstatera att man inte bör köra bil under stress, kan sluta ungefär såhär....

.... 1 timma sedare & 1400 kr fattigare...

...så kan det gå!

Vi kom ialla fall hem helskinnade, några timmar senare, Mikael åkte iväg till Dalarna & Jag & Wilmer bestämde oss för att åka vidare ner till Göteborg. Blev ner bjudna av "the Nelson´s" på räkfrossa & båt tur, vem tackar nej till det?
Sov där natten mellan Torsdag & Fredag, Fredag kväll åkte vi hem till lillasyster Ebba, käkade lite pizza & tog det lugnt. Igår bestämde jag mig för att åka hem, men först hann vi med en heldag på Saltholmens naken bad & en delikat grekisk middag hos pappa Björn. Slutade dagen med att köra mamma till färjan mot Öckerö i Torslanda. Wilmer fick på sig pyamasen, & en flaska välling sedan sussade han gott hela vägen hem till Svenljunga.
Det har vart en jätte kul vecka men gud va skönt det var att komma hem! Sova i sin egen säng, äta hem lagad mat & framför allt kunde Wilmer kuta runt här hemma utan att bli förmanad hela tiden, bara pilla & dra i allt som finns! Skönt!

Härlig för en "gammal" Göteborgare att få andas in lite havs luft, höra fiskmåsarna & känna små krabb nyp i tårna:)

Nu ringde mina underbara svärföräldrar som gärna vill kika hit & träffa Wilmer. Ni är alltid välkomna, så nu ska jag brygga lite kaffe!

Ha det underbart!



Kommentarer
Postat av: Mickan

Vilka härliga bilder! =D



Kram

2009-07-05 @ 19:09:41
URL: http://lillafreja.blogg.se/
Postat av: Anonym

Du får alltid till så fina foton. Visst e de kul med lite Götet ibland. PÖSS I NATTEN - älskar ER!

2009-07-06 @ 00:43:22
Postat av: Anonym

Tack själva för några superhärliga dagar! Riktigt härligt var det! Hoppas att det löste sig med bilen:)

2009-07-06 @ 13:05:41
URL: http://fiafridas.blogg.se/
Postat av: Linnea

ser ut att haft en skön semester :) jag klippte av håret idag, var skitskönt faktiskt. ska lägga upp bilder sen. gör det du med :) känns riktigt bra faktiskt! Kram Linnea

2009-07-07 @ 21:00:45
URL: http://linnealarsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0